DWTS: «Η εμπιστοσύνη είναι σαν τη γόμα, όσο σβήνεις τόσο μικραίνει»

Όσα είπαν στην εκπομπή «Breakfast@star» μετά το τέλος του 7ου live

Μετά το τέλος του 7ου live του DWTS η δημοσιογράφος της εκπομπής  «Breakfast@star» Βασιλική Μπασιούρη συνάντησε τους κριτές για να της πουν ποια είναι τα ζευγάρια που ξεχωρίζουν.

Μαρίνα Λαμπροπούλου

«Πιστεύω πολύ στον Έντουαρντ, αλλά η εμπιστοσύνη είναι σαν τη γόμα, όσο σβήνεις τόσο μικραίνει. Η Χριστίνα Βραχάλη με συγκινεί. Η Τζώρτζια ήταν πολύ αισθησιακή, αλλά θέλω λίγο να συμμετέχει και το προσωπάκι. Συνεχίζω να λέω ακριβώς το ίδιο για την κατακόρυφο του σύγχρονου χορού και τη Βασιλική Μιλλούση. Σε ξένα χωράφια δεν μπαίνω ποτέ», είπε αρχικά η Μαρίνα Λαμπροπούλου.

Στέφανος Δημουλάς


Από την άλλη πλευρά, ο Στέφανος Δημουλάς αναφέρθηκε στο σχόλιο που έκανε για τον Σταύρο Βαρθαλίτη, λέγοντας πως θα παρακινήσει πολλά αγόρια να ξεκινήσουν να χορεύουν. «Ο Σταύρος είναι ένας άντρας που για τα μάτια της κοινωνίας, δε θα μπορούσε να χορέψει ποτέ, αλλά δεν είναι έτσι. Δεν προγραμματίζω να περνάω κοινωνικά μηνύματα. Μου βγαίνει εκ φύσεως».

Jason Roditis

Αρκετά αινιγματικός ήταν ο Jason Roditis στο τι προγραμματίζει μαζί με τη Βίκυ Καγιά. «Μπορεί να είμαι παρτενέρ της Βίκυς. Δεν έχω δηλώσει πότε και με ποια θα χορέψω ακόμη», είπε και πρόσθεσε: «Ο πήχης έχει ανέβει. Πήγαν πολλά ζευγάρια καλά. Επέμεινα για την Τζώτζια και τώρα φέρνει αποτέλεσμα. Η Χριστίνα είναι εγγύηση, μου αρέσει πολύ. Έβαλα ένα στη Μαριάννα Γεωργαντή για τα σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή της».

Έλενα Λιζάρδου

Τέλος, η Έλενα Λιζάρδου δήλωσε: «Προχωράει το επίπεδο των ζευγαριών και οι βαθμοί ανεβαίνουν. Σήμερα ξεχώρισα τον Dominik, γιατί έκανε τη διαφορά. Ο Jason έβαλε ένα στη Μαριάννα για το βίντεο». 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή  «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top