Eθνικά Καλλιστεία GS HELLAS: Η τηλεοπτική τους προβολή για το 2021!

Οι δύο διεθνείς εστεμμένες ξεναγήθηκαν σε ιστορικά αξιοθέατα

Eθνικά Καλλιστεία GS HELLAS

Ο απόλυτος θεσμός ομορφιάς της χώρας, τα Εθνικά Καλλιστεία GS HELLAS 2021 για 11η χρονιά χωρίς καμία διακοπή από την γέννηση τους, τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα υγείας, κατάφερε να προσφέρει ακόμα μία χρονιά ένα φαντασμαγορικό θέαμα που από πολλούς χαρακτηρίστηκε πρωτόγνωρο μετά από πολλά χρόνια.

Εθνικά Καλλιστεία GS Hellas 2021: Πήραν τα δικαιώματα για τη Miss Universe

Τα GS HELLAS φέτος πραγματοποιήθηκαν στο κατάμεστο «ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ STAGE», με τη φετινή διοργάνωση να είναι αφιερωμένη στην ενέργεια. Να τονιστεί πως είναι τα μοναδικά καλλιστεία για φέτος που προβάλλονται τηλεοπτικά.

Φέτος η παραγωγή των ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΩΝ GSHELLAS 2021 , ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αφού στην κριτική επιτροπή κάθισαν μέχρι διεθνείς κριτές όπως η Lindsey Coffey και η Stephany Zreik, MISS EARTH από την Αμερική και MISS EARTHAIR από την Βενεζουέλα αντίστοιχα.

Οι νικητές των Εθνικών Καλλιστείων GS HELLAS 2021

Οι δύο διεθνείς εστεμμένες έμειναν στην Ελλάδα και ξεναγήθηκαν σε ιστορικά ελληνικά αξιοθέατα αλλά και ο Θεσμός φρόντισε να γνωρίσουν τις γεύσεις από Ελλάδα και τον τρόπο διασκέδασής μας.

Το καλλιτεχνικό κομμάτι του διαγωνισμού ήταν πλούσιο τόσο σε τραγούδια , όσο και σε χορογραφίες που επιμελήθηκε με ιδιαίτερη μαεστρία ο χορογράφος του Θεσμού Κωνσταντίνος Τσερκάκης, κέρδισαν ολοκληρωτικά τις εντυπώσεις, όπως ακριβώς έγινε και στην έναρξη.

Την βραδιά άνοιξε καλλιτεχνικά η Έλενα Χαραμή, η οποία τραγούδησε το «πίστα από φώσφορο», στην συνέχεια οι ράπερς McDaddy και Greg ξεσήκωσαν τον κόσμο με τα επιτυχημένα hits τους “Braziliana” και “juicy” , στο τελευταίο κομμάτι μάλιστα έκανε την είσοδο της η τηλεπερσόνα Didi– Αφροδίτη Γεροκωνσταντή, στον ρόλο της juicy από το BigBrother.

H Mαλού σε ένα μοναδικό ποτ πουρί των επιτυχιών της, κέρδισε τα βλέμματα όλων και φυσικά ξεσήκωσε με τους ρυθμούς της. Τέλος ο γνησιότερος λαϊκός τραγουδιστής εν ζωή Θέμης Αδαμαντίδης άφησε το δικό του στίγμα και με την μοναδική του φωνή μας χάρισε αξέχαστες στιγμές.
Την κριτική επιτροπή πλαισίωσαν  άνθρωποι από τον χώρο της τέχνης, της μόδας και του επιχειρείν.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του λαμπερού τελικού ομορφιάς και πολιτισμού είναι το εξής:

ΤΕΤΑΡΤΗ 01/12/2021

-BEST TV (22:00-00:00)
-ΕPSILION (23:00-01:00)
-ΓΝΩΜΗ (20:00-22:00)
-ΣΥΡΟΣ TV (20:00-22:00)
-START TV (23:00-01:00)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03/12.2021

-Δ ΘΡΑΚΗΣ (23:00-01:00)

ΚΥΡΙΑΚΗ 05/12/2021
-ΕΝΑ (22:45-00:45)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top