Εθνικά Καλλιστεία GS Hellas 2021: Πήραν τα δικαιώματα για τη Miss Universe

Τι αλλάζει μετά από 60 χρόνια;

Εθνικά Καλλιστεία GS Hellas 2021

 Τα Εθνικά Καλλιστεία GS Hellas μέσα στα 11 χρόνια ζωής τους κατάφεραν να κορυφωθούν φέτος και να γράψουν ιστορία.  

Από αυτή τη χρονιά το δικαίωμα εκπροσώπησης για την κορωνίδα των παγκόσμιων διαγωνισμών ομορφιάς, που είναι το MISS UNIVERSE, το έχει ο οργανισμός ομορφιάς GS HELLAS και ο πρόεδρος τους Γιώργος Κούβαρης, να σημειωθεί ότι ο εθνικός διαγωνισμός GS HELLAS έχει στο πόστερ εκπροσώπησης του ακόμα 4 κορυφαίους παγκόσμιους διαγωνισμούς, συγκεκριμένα το MISS EARTH, MISS SUPRANATIONAL, MISS INTERCONTINENTAL, MISS GLOBE.

Οι νικητές των Εθνικών Καλλιστείων GS HELLAS 2021

Να τονιστεί επίσης ότι είναι ο μοναδικός εθνικός διαγωνισμός ομορφιάς με ολοκληρωμένη παραγωγή ανδρικών καλλιστείων. Οι τρεις πρώτοι άνδρες μπορούν να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο εξωτερικό στους εξής διαγωνισμούς: MISTER SUPRANATIONAL, MISTER GLOBE, MISTER TOURISM WORLD.

Ο πρόεδρος του θεσμού των GS Hellas, Γιώργος Κούβαρης δήλωσε σχετικά με αυτό του το επίτευγμα: «11 χρόνια συνεχών αγώνων με μοναδική σκέψη την προώθηση της xώρας και του αέναου Πολιτισμού μας σε όλες τις άκρες της γης...Δεν πτοηθήκαμε ποτέ, ακόμα και όταν η χώρα πέρασε δύσκολες στιγμές εν μέσω μνημονίων και πανδημίας, εμείς ήμασταν εκεί και δίναμε άλλες μάχες στις διεθνείς σκηνές ομορφιάς , ανακτώντας το χαμένο έδαφος αίγλης και ομορφιάς.

Ήρθε η ώρα να το φωνάξουμε παντού πως η Ελλάδα επέστρεψε για τα καλά στους κορυφαίους παγκόσμιους διαγωνισμούς ομορφιάς και είμαι τόσο περήφανος, που από φέτος ο οργανισμός GS HELLAS θα δώσει δυναμικό παρών στην κορωνίδα των παγκοσμίων που δεν είναι άλλος από το Miss Universe Greece 2021 στο Ισραήλ!

Για πρώτη φορά στην ιστορία των καλλιστείων, μετά από 60 χρόνια αλλάζει χέρια το δικαίωμα εκπροσώπησης, το MISS UNIVERSE θα εκπροσωπηθεί από μία STAR GS HELLAS 2021. H Κατερίνα Κουβουτσάκη STAR GS HELLAS 2021 είναι official η ΝΕΑ MISS UNIVERSE GREECE 2021 ! Πάμε Ελλάδα, πάμε Κατερίνα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top