Βανδή - Νικολαΐδης: Είχαν κάνει την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση σε θέατρο

Τον Οκτώβριο του 1999, δηλαδή 22 χρόνια πριν

Tην πρώτη τους επίσημη κοινή εμφάνιση σε εγκαίνια έκαναν η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Βανδή – Μπισμπίκης: Έκαναν την πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνιση

Το ερωτευμένο ζευγάρι έφτασε λίγο πριν της 22:00 στη στοά του κτιρίου «Μέγαρο Έβδομης Στέγης» στο κέντρο της Αθήνας για να δώσει το παρών στα εγκαίνια της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής «Τεχνών Εκατό» του Λάκη Λαζόπουλου.

Βανδή - Μπισμπίκης: Δεν κρύβονται πια - Αγκαλιασμένοι στον Πειραιά

Ο  Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή ντυμένοι και οι δυο στα μαύρα και φανερά αμήχανοι περπατούν προς τη Δραματική Σχολή και τα φλας των φωτογράφων πήραν κυριολεκτικά «φωτιά»!

 Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή ντυμένοι και οι δυο στα μαύρα και φανερά αμήχανοι περπατούν προς τη Δραματική Σχολή και τα φλας των φωτογράφων πήραν κυριολεκτικά «φωτιά»!

Όπως ήταν αναμενόμενο η πρώτη δημόσια εμφάνιση της τραγουδίστριας και του ηθοποιού σχολιάστηκε από τα sites, αλλά και τις εκπομπές.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαϊδη τον Οκτώβριο του 1999 στο θέατρο

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαϊδη τον Οκτώβριο του 1999 στο θέατρο

Ωστόσο, το πρωί της Τετάρτης (24/11), ο Γιάννης Πουλόπουλος μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» γύρισε τον χρόνο πίσω και θύμισε πως 22 χρόνια πριν η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαϊδης είχαν κάνει και εκείνοι την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση στο θέατρο.

«Ήταν Οκτώβριος του 1999, όταν η Δέσποινα είχε κάνει την πρώτη της εμφάνιση στο θέατρο Βρετάνια με τον Ντέμη Νικολαΐδη, στην παράσταση «Η λίρα και το παγώνι» για να δει την φίλη της Κατιάνα Μπαλανίκα», είπε ο δημοσιογράφος  σημειώνοντας πως και τότε η αμηχανία του ζευγαριού ήταν εμφανής.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top