GNTM 4: Οι "Fashionable Campers" ποζάρουν σε... αλπικό τοπίο!

Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00 στο Star

Η καλή μέρα -και στο GNTM 4- από το πρωί φαίνεται, με την άφιξη του Γιώργου Καράβα στο σπίτι να φέρνει τα ευχάριστα νέα: ταξίδι εκτός έδρας! Προορισμός η μαγευτική λίμνη Δόξα στον Φενεό Κορινθίας, η οποία καλεί τους 11 διεκδικητές του τίτλου να έρθουν σε μια πιο κοντινή επαφή με τη φύση.

GNTM 4: Οι διαγωνιζόμενοι πάνε για... κάμπινκ στη λίμνη Δόξα!

Τα top models, με παρότρυνση του coach τους, ετοιμάζονται για κάμπινγκ σε αυτό το αλπικό τοπίο. Μόνο που ό,τι στήσουν, θα αποτελεί το σετ για ένα φωτογραφικό challenge, με τίτλο Fashionable Campers. H όλη διαδικασία διασκεδάζει τους υποψήφιους, καθώς η επιβράβευση ενθουσιάζει, ταυτόχρονα όμως υπογραμμίζει ξεκάθαρα τις κλίκες του διαγωνισμού.

Με τον καθαρό αέρα να δίνει έμπνευση, τα μοντέλα οδηγούνται το επόμενο πρωί σε διαφορετικό σημείο της λίμνης για να αντικρύσουν ένα μοναδικό θέαμα: ένα επιβλητικό άλογο μέσα στο νερό με τον Γιώργο Καράβα να ποζάρει πάνω του με χάρη και επαγγελματισμό. Κάπως έτσι δίνεται το reference για τη νέα δοκιμασία αποχώρησης, που έχει άρωμα… editorial και ονειρική διάθεση.

GNTM 4: Τι δήλωσαν οι παίκτες για την αποχώρηση της Ιωάννας

Φορώντας αραχνοΰφαντα ρούχα, τα top models καλούνται να ποζάρουν με φινέτσα και να γίνουν ένα με το άλογο, ως πλάσματα της λίμνης. Για πρώτη φορά, το μειονέκτημα είναι ένα και δίνει την ευκαιρία στον Ναπολέοντα Μήτση να δείξει στοχευμένα τη στρατηγική του, ως νικητής στην τελευταία δοκιμασία.

Για όλους όμως προτεραιότητα έχει να αποδώσουν με επιτυχία τα ζητούμενα στο φακό του Απόστολου Κουκουσά και να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τις οδηγίες της Ζενεβιέβ Μαζαρί, του Δημήτρη Σκουλού και του Γιώργου Καράβα, που τους συντροφεύουν σε αυτό το ταξίδι.

Η επιστροφή στην Αθήνα συμπίπτει με την επιστροφή στην καθημερινότητα, που επιφυλάσσει, εκτός των άλλων, μια σειρά από προσωπικά ξεκαθαρίσματα.

GNTM 4: Ο Ντίνος ή η Ιωάννα αποχώρησε από τον διαγωνισμό;

Στο πλατό ετυμηγορίας, το έργο των τεσσάρων κριτών, της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου, της Ζενεβιέβ Μαζαρί, του Άγγελου Μπράτη, του Δημήτρη Σκουλού, είναι ιδιαίτερα δύσκολο, καθώς έχουν να κρίνουν αντικειμενικά πολύ εντυπωσιακές λήψεις, με αποτέλεσμα οι προσπάθειες των μοντέλων να περνούν από κόσκινο. Στη μάχη της λεπτομέρειας σε πρόσωπο και σώμα, ο χαμένος είναι και αυτός που θα αφήσει πίσω του το όνειρο του GNTM 4.

Αυτοί είναι οι top 11 παίκτες που συνεχίζουν να διεκδικούν την πρώτη θέση στο σόου μόδας GNTM 4!

Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 4

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top