GNTM 4: Τι δήλωσαν οι παίκτες για την αποχώρηση της Ιωάννας

Όσα έγιναν στα παρασκήνια του GNTM

Οι πρώτες δηλώσεις των νεαρών μοντέλων sto Breakfast@star, μετά την αποχώρηση της Ιωάννας από το GNTM 4

Άλλο ένα φωτογραφικό challenge έλαβε τέλος, με ένα πολύ απαιτητικό concept για τους διαγωνιζόμενους του GNTM 4, το οποίο ολοκληρώθηκε με την αποχώρηση της 22χρονης Ιωάννας.

GNTM 4: Ο Ντίνος ή η Ιωάννα αποχώρησε από τον διαγωνισμό;

Τα αγόρια και τα κορίτσια του διαγωνισμού μόδας μπήκαν στο σετ της νέας φωτογράφισης, η οποία ήταν εμπνευσμένη από την περίοδο της καραντίνας. Τα νεαρά μοντέλα έπρεπε να ποζάρουν μέσα σε έναν κινούμενο κύβο, με ήρεμες και χαλαρές πόζες!

Σύμφωνα με τους κριτές, τις χειρότερες επιδόσεις στη χθεσινή φωτογράφιση αποχώρησης είχαν ο Ντίνος και η Ιωάννα

Όπως ανακοίνωσε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, σύμφωνα με τους κριτές, τις χειρότερες επιδόσεις στη χθεσινή φωτογράφιση αποχώρησης είχαν ο Ντίνος και η Ιωάννα. Δύο από τα μοντέλα που είχαν φύγει ξανά από τον διαγωνισμό και τους δόθηκε μία ακόμη ευκαιρία. Εν τέλει, εκείνη που αποχώρησε ήταν η Ιωάννα, η οποία δήλωσε με χιούμορ στην κάμερα του διαγωνισμού: «Είμαι το πιο badass μοντέλο του GNTM γιατί μπήκα, έφυγα, έκανα διακοπές, επέστρεψα, έκανα μία μίνι… αίσθηση και έφυγα ξανά με υπόκλιση».

GNTM 4: Η δοκιμασία αποχώρησης εμπνευσμένη από την καραντίνα

Έτσι οι 12 διαγωνιζόμενοι έγιναν 11 και, όπως όλα δείχνουν, πλησιάζουμε ολοταχώς προς το top 10 του GNTM 4! Το Breakfast@star, όπως κάθε φορά, εξασφάλισε τις πρώτες δηλώσεις των νεαρών μοντέλων, έπειτα από την αποχώρηση της Ιωάννας.

Οι πρώτες δηλώσεις της Ιωάννας έπειτα από την ανακοίνωση της αποχώρησής της από τους κριτές του GNTM 4

Ελένη Φουρέιρα: «Είμαι φαν του GNTM, το βλέπω κάθε χρόνο»

Η Ιωάννα δήλωσε στενοχωρημένη που αποχωρεί για δεύτερη φορά από τον διαγωνισμό μόδας. Πιστεύει ότι τα υπόλοιπα παιδιά είναι πλέον πολύ πιο πρεοτοιμασμένα για τα φωτογραφικά σετ από εκείνη, η οποία είχε φύγει ξανά πολύ νωρίς από το GNTM 4.

Η Αγάπη -η οποία είχε ένα μικρό ατύχημα στη φωτογράφιση αποχώρησης με τον κινούμενο κύβο-, υποστήριξε ότι θα ήταν πιο δίκαιο να έφευγε ο Ντίνος και όχι η Ιωάννα από τη χθεσινή δοκιμασία, αφού τα σχόλια των κριτών ήταν πιο αρνητικά στον πρώτο διαγωνιζόμενο.

Οι πρώτες δηλώσεις της Αγάπης, έπειτα από την αποχώρηση της Ιωάννας και το ατύχημα που είχε με το τακούνι της on set

Η Μαρία, αν και άκουσε αρκετά θετικά σχόλια κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης, δεν κατάφερε να κερδίσει τους κριτές με το τελικό αποτέλεσμα που ήρθε στο πλατό, κάτι που την έκανε να νιώθει λίγο αδικημένη. 

Η Μαρία δεν άκουσε τα επιθυμητά σχόλια από την τελευταία φωτογραφική δοκιμασία

GNTM 4: Aπρόσμενοι επισκέπτες κάνουν την εμφάνιση τους στο σπίτι

Όπως δήλωσε ο Αγγαίος στην κάμερα του Breakfast@star, τα σχόλια της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου μπορεί να τον πείραξαν στο παρελθόν, όμως τον έκαναν να πεισμώσει και να θέσει νέους στόχους

Τέλος, ο Αγγαίος δηλώνει πολύ χαρούμενος που έχει επιστρέψει στο GNTM 4 και ότι από την ημέρα της επιστροφής του οι φωτογραφικές δοκιμασίες του ταιριάζουν πολύ και έχει πολύ καλή επίδοση.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 4

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top