Βίκυ Καγιά: Σε αυτήν την τηλεοπτική της δουλειά δεν πέρασε καλά

«Δε με άφηναν να χαλαρώσω και να δώσω την προσωπική μου νότα»

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Βίκυς Καγιά

Κάθε Κυριακή βράδυ τη βλέπουμε πιο λαμπερή από ποτέ στην παρουσίαση του Dancing with the Stars στο Star.

Βίκυ Καγιά: «Το DWTS το αγαπώ πάρα πολύ… Είμαι ο εαυτός μου!»

Καλεσμένη στο Καλύτερα Δε Γίνεται ήταν η Βίκυ Καγιά το μεσημέρι του Σαββάτου, η οποία αναφέρθηκε στον φετινό της ρόλο στο DWTS, τους δικούς της ανθρώπους, αλλά και την τηλεοπτική δουλειά που δεν πέρασε καλά.

Βίκυ Καγιά

Η Βίκυ Καγιά μίλησε για την τηλεοπτική της πορεία /Φωτογραφία Instagram

Όπως είπε είναι άνθρωπος που αγαπά να φροντίζει τους οικείους της σε βαθμό που συχνά ξεχνά τις ανάγκες της. «Είμαι φροντιστική σε σημείο που είχα ξεχάσει να φροντίσω τον εαυτό μου αλλά ευτυχώς ήρθε ο άντρας μου και μου το θύμισε», είπε η παρουσιάστρια στη Ναταλία Γερμανού.

Βίκυ Καγιά: Προκάλεσε τον Λάμπρο Φισφή να χορέψουν τσάμικο!

Πλέον, τα μοντέλα ξεπηδάνε και από τα social media. Είναι ένα φαινόμενο του σύγχρονου κόσμου διέκρινε κι η ίδια, ενώ σημείωσε πόσο πιο δύσκολο ήταν το μόντελινγκ, την εποχή που μεσουράνησε εκείνη στις πασαρέλες.

Βίκυ Καγιά

Δεν πέρασε καλά η Βίκυ στον Πρωινό Καφέ

Στη συνέχεια μίλησε και για τη δουλειά που έκανε στα πρώτα βήματα της τηλεοπτικής της καριέρας και δεν την ευχαριστήθηκε. «Υπήρχε δουλειά που δεν ευχαριστήθηκα όχι γιατί δεν προσπάθησα με ό,τι είχα, αλλά γιατί δε με άφηναν να χαλαρώσω και να δώσω την προσωπική μου νότα σε αυτό και ήταν οι δύο μήνες στον Πρωινό Καφέ» είπε.

DWTS: Η ατάκα της Καγιά στη Γεωργίου που μας θύμισε GNTM

Θυμιζουμε ότι τον Μάρτιο του 2009, η Βίκυ Καγιά παρουσίασε το πρωινό πρόγραμμα του ΑΝΤ1 μέχρι το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top