Βίκυ Καγιά: Προκάλεσε τον Λάμπρο Φισφή να χορέψουν τσάμικο!

Πώς αντέδρασε ο συμπαρουσιαστής της;

Στα παρασκήνια του «Dancing With The Stars» βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star». Εκεί συνάντησε τη Βίκυ Καγιά, η οποία για ακόμα μια φορά δεν έκρυψε τη χαρά της που βρίσκεται στον διαγωνισμό χορού.

«Είμαι ευλογημένη και τυχερή που βρίσκομαι στο DWTS και το απολαμβάνω. Αυτή η ομαδικότητα που έχουμε εδώ είναι σπάνια. Συνήθως συμβαίνει το αντίθετο σε όποια δουλειά κι αν είμαι», είπε αρχικά η παρουσιάστρια και στη συνέχεια αναφέρθηκε και στη διαφορετική πασαρέλα που έκανε μαζί με τους κριτές στο 3ο live: «Ωραίος, ο χορός, αλλά χρειαζόμασταν και λίγο μόδα, γι’ αυτό κάναμε πασαρέλα. Είδαμε και το πρώτο δεκάρι και δεν το περίμενα τόσο νωρίς».

Υπάρχουν βέβαια και παίκτες που την έχουν ξαφνιάσει ευχάριστα και αυτοί είναι οι: Έντουαρντ, Πάνος Γιαννακόπουλος και ο Δημήτρης Κοκκονίδης. «Είμαι πάρα πολύ υπερήφανη για τον Έντουαρντ. Ο χορός τον έχει ξεκλειδώσει», πρόσθεσε.

«Διαφωνίες υπάρχουν παντού. Δε γίνεται να τα βλέπουμε όλοι με τον ίδιο τρόπο», δήλωσε για τη διαφωνία ανάμεσα στη Μαρίνα Λαμπροπούλου και τον Στέφανο Δημουλά.

Η Βίκυ Καγιά δεν παρέλειψε να «προκαλέσει» και τον συμπαρουσιαστή της, Λάμπρο Φισφή να χορέψουν δημόσια τσάμικο. «Ο Λάμπρος φταίει που δεν έχω χορέψει ακόμα, γιατί δεν παίρνει απόφαση να χορέψουμε. Ότι χορό και αν μου δώσουν καλαματιανό, τσάμικο, εγώ θα χορέψω, αρκεί να είναι με τον Λάμπρο».

Λάμπρος Φισφής

Την απάντηση σε αυτό το challenge έδωσε λίγα λεπτά αργότερα ο Λάμπρος Φισφής: «Άμα η Βίκυ θέλει να χορέψουμε ελληνικούς χορούς εγώ είμαι «μέσα». Και τσιφτετέλι θα χόρευα».

«Η Βικτόρια Χισλοπ είναι έτοιμη για τσιφτέτελια. Μπορεί να φεύγει από το πλατό και να πηγαίνει μπουζούκια μετά», πρόσθεσε με χιούμορ.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top