Βίκυ Καγιά: «Το DWTS το αγαπώ πάρα πολύ… Είμαι ο εαυτός μου!»

Αποκάλυψε ότι σύντομα θα χορέψει στο σόου

Δείτε τη συνέντευξη της Βίκυς Καγιά στο Breakfast@Star

Είναι μια από τις κορυφαίες παρουσιάστριες και η απόλυτη fashion expert, που φέτος βλέπουμε πιο λαμπερή από ποτέ στο Dancing with the Stars.

Βίκυ Καγιά: Προκάλεσε τον Λάμπρο Φισφή να χορέψουν τσάμικο!

Βίκυ Καγιά Λάμπρος Φισφής

Η συνεργασία της Βίκυς με τον Λάμπρο Φισφή στο Dancing with the Stars είναι μοναδική!

Την Παρασκευή το πρωί, η Βίκυ Καγιά μίλησε στο Breakfast@Star και τη Βασιλική Μπασιούρη για την εμπειρία της στην παρουσίαση του χορευτικού σόου του Star. «Το DWTS το αγαπώ πάρα πολύ… Η ομάδα μου και το Star μου επιτρέπει να είμαι ο εαυτός μου. Δε με πιέζουν» είπε .

DWTS: Η ατάκα της Καγιά στη Γεωργίου που μας θύμισε GNTM

Στη συνέχεια δήλωσε ότι είναι άδικο το crash test με την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου στο GNTM, ενώ σημεόωσε ότι η Ισμήνη κάνει κάτι άλλο στη ζωή της, ζει στο Λος Άντζελες και πως είναι άτοπο να τη συγκρίνουν με εκείνη. Επίσης αποκάλυψε πως φέτος έχει περισσότερο χρόνο με τα παιδιά της, κάνει γιόγκα και pilates ενώ της αρέσει να μαγειρεύει και να δοκιμάζει διάφορες συνταγές.

Βίκυ Καγιά

Η Βίκυ Καγιά διοχετεύει όλη της την ενέργεια στο DWTS κάθε Κυριακή στις 21:00 στο Star

Ποια είναι η πιο αγαπημένη της εκπομπή; Μα φυσικά το Shopping Star. Μάλιστα, εξήγησε ότι τη δουλειά της την κάνει επειδή την αγαπά κι όχι για να την αναγνωρίζει ο κόσμος: «Όταν φεύγω από το πλατό είμαι μαμά με τις φόρμες μου, μαγειρεύω, πάω σούπερ μάρκετ... Δεν περιμένω να με αναγνωρίζει ο κόσμος ούτε κόκκινα χαλιά».

Βίκυ Καγιά: Οι τρυφερές αγκαλιές με την Μπιάνκα στη Γλυφάδα

Όσον αφορά στις γιορτές που έρχονται, αποκάλυψε ότι θα στολίσουν με τα δύο της παιδιά όλο το σπίτι, κάθε δωμάτιο ακόμη και την αυλή

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top