Συγκινεί η Ζήνα Κουτσελίνη: «Ότι αγάπησα “έφυγε” νωρίς»

Τα on air δάκρυα της παρουσιάστριας στην εκπομπή «Ανοιχτά»

Η Ζήνα Κουτσελίνη άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για τις δικές της αλήθειες.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» κάθισε απέναντι από την Αννίτα Πάνια και αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά της χρόνια και για τη μεγάλη απόφαση της να φύγει από την οικογένεια της και να ζήσει μόνη της στα 12 της χρόνια.

Ζήνα Κουτσελίνη: «Είναι λανθασμένες επιλογές» - Για ποιες εκπομπές το είπε;

«Ποιος έχει αντιληφθεί αυτή τη στιγμή πως ένα κορίτσι 12 ετών έφυγε από το σπίτι και έμεινε μόνο του. Εγώ ήμουν αυτό το κορίτσι. Όπως έχω πει ο μπαμπάς μου ήταν αλκοολικός. Αργότερα και ο αδερφός μου ήταν αλκοολικός και μια μαμά υπερδύναμη. Τι έγινε όμως; Εγώ ήμουν ένα παιδί που όλα τα σωματοποιούσα. Δε μεγάλωνα. Ενώ ήμουν 12 ετών, νόμιζες πως ήμουν 5 ή 7, σε όλα τα επίπεδα», είπε στην εκπομπή «Ανοιχτά».

Ζήνα Κουτσελίνη: Οι αγκαλιές με την κορούλα της, Έμμα, σε βράβευσή της

Στο απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Breakfast@star» από τη συνέντευξη που θα δούμε απόψε λίγο μετά τα μεσάνυχτα, η Ζήνα Κουτσελίνη θυμήθηκε τον αγαπημένο φίλο και συνεργάτη της Γιώργο Καραϊβάζ, ο οποίος έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή τον Απρίλιο μετά την δολοφονική επίθεση, έξω από το σπίτι του.

Ζήνα Κουτσελίνη για Γιώργο Καραϊβάζ: «Είναι σαν να έφυγα κι εγώ!»

«Ότι αγάπησα “έφυγε” νωρίς. Ο Γιώργος ήταν από αυτούς τους ανθρώπους της ζωής που έδωσε τη δική του μάχη για εμένα», είπε με δάκρυα στα μάτια.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top