Ζήνα Κουτσελίνη για Γιώργο Καραϊβάζ: «Είναι σαν να έφυγα κι εγώ!»

Δάκρυσε η παρουσιάστρια μιλώντας για τον αδικοχαμένο συνεργάτη της

Δείτε όσα είπε η Ζήνα Κουτσελίνη στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι

Η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ την περασμένη άνοιξη συγκλόνισε το Πανελλήνιο, βυθίζοντας την οικογένειά του, αλλά και τους συνεργάτες του στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα στο πένθος

Αλήθειες με τη Ζήνα: Η λαμπερή πρεμιέρα της Ζήνας Κουτσελίνη στο Star!

Συντετριμμένη από τότε είναι και η Ζήνα Κουτσελίνη, με τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια να συγκινείται μιλώντας για τον αγαπημένο της συνεργάτη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου.

Γιώργος Καραϊβάζ Ζήνα Κουτσελίνη

Ο Γιώργος Καραϊβάζ με τη Ζήνα Κουτσελίνη στο πλατό της εκπομπής της /Φωτογραφία Instagram

«Ήμουν η πρώτη που άκουσα και μετέφερα την είδηση. Με ειδοποίησε προσωπικά ο Πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιανατολικής Αττικής ο οποίος μου είπε "Ζήνα σκοτώσανε τον Γιώργο". Ούρλιαζα. Όλοι προσπαθούσαν να μου πουν ότι είναι ψέμα κι ότι πρέπει να δούμε ότι είναι αλήθεια. Από το πρώτο δευτερόλεπτο κατάλαβα ότι ήταν αλήθεια... Εγώ ξέρω πώς το βιώνω, κάθε βράδυ μόνη μου, στο σπίτι μου. Και κάθε μέρα που πάω στην εκπομπή και κοιτάζω τον ουρανό και τα σύννεφα, να του μιλήσω. Τον αγαπώ πολύ τον Γιώργο, σε ενεστώτα χρόνο θα μιλάω πάντα. Είμαι εγώ. Είναι σαν να έφυγα κι εγώ!», είπε η Ζήνα Κουτσελίνη με δάκρυα στα μάτια.

Ζήνα Κουτσελίνη: Η συγκίνησή της για τον Γιώργο Καραϊβάζ

Η παρουσιάστρια σχολίασε πρόσωπα κι εκπομπές των καναλιών, ενώ αναφέρθηκε και στην επί χρόνια συνεργάτιδά της, Ελένη Μενεγάκη. «Δεν ξέρω αν στην Ελένη αρέσει ο τίτλος "βασίλισσα". Για μένα είναι πάντα το πιόνι μου, έτσι την έλεγα, που ξέρει πάντα να το κουνάει και να κάνει ΜΑΤ αν πάσα στιγμή... Δεν ξέρω αν έμαθε πολλά από μένα η Ελένη, εγώ έμαθα πολλά από την Ελένη!», δήλωσε.

Ζήνα Κουτσελίνη Χαμογέλα και πάλι

Συγκινήθηκε πολύ η Ζήνα Κουτσελίνη μιλώντας για τον Γιώργο Καραϊβάζ

Για τη συνέντευξη της Ιωάννας Παλιοσπύρου στην Κατερίνα Καινούργιου, σχολίασε: «Ο καθένας από μας αν έκανε τη συνέντευξη θα ρωτούσε διαφορετικά πράγματα. Το ίδιο έκανε με πολύ σεβασμό και η Κατερίνα. Δε ζηλεύω καθόλου. Χαίρομαι με τις επιτυχίες των άλλων».

Ψυχές από Χρήμα- Όσα δεν είπα: Το μυθιστόρημα της Ζήνας Κουτσελίνη

Η Ζήνα αναφέρθηκε και στα ριάλιτι προγράμματα: «Η μυθοπλασία είναι σταθερή αξία αλλά το GNTM σκίζει. Το τέλος της σεζόν θα δείξει αν υπάρχει αποστροφή στα ριάλιτι. Φαίνεται όμως ότι τα δύο ριάλιτι μαγειρικής και το Big Brother δεν πολυτσουλάνε», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top