Ζήνα Κουτσελίνη: Η συγκίνησή της για τον Γιώργο Καραϊβάζ

Η παρουσιάστρια σχολίασε την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη

Για τα τηλεοπτικά δρώμενα αλλά και για την τραγική δολοφονία του συνεργάτη της, Γιώργου Καραϊβάζ, μίλησε η Ζήνα Κουτσελίνη στην κάμερα της εκπομπής «Πρω1νό» του ΑΝΤ1.

Η παρουσιάστρια του Star δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της και μίλησε με τρυφερά λόγια για τον αδικοχαμένο δημοσιογράφο, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Δεν έχω μιλήσει για τον Γιώργο Καραϊβάζ και δεν ξέρω αν μπορώ να μιλήσω ακόμη. Ο Γιώργος για μένα ήταν αδερφός, ήταν το άπλωμα εκείνο του χεριού που όλα αυτά τα χρόνια πάντα το άπλωνα εγώ στους συνεργάτες μου, στους συναδέλφους μου, στους παρουσιαστές μου. Ο Γιώργος το άπλωσε σε μένα. Ήταν ένας ήλιος στη δική μου μέρα, αγκάλιασε την εκπομπή, δεν σκέφτηκε ότι δεν ήταν ένα δελτίο ειδήσεων αλλά μια εκπομπή, έκατσε σε ρόλο δημοσιογράφου, δεν απαίτησε τίποτα, σιγά σιγά με αγάπησε και τον αγάπησα και εγώ πολύ και ενωθήκαμε».

Η Ζήνα δε θα μπορούσε ωστόσο να μην αναφερθεί και στην τηλεοπτική επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega, με την ίδια να σχολιάζει πως ήταν από τους πρώτους που έλεγαν ότι η Ελένη θα επιστρέψει την επόμενη σεζόν και πρόσθεσε: «Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι τελικά η Ελένη έλειψε. Όσα χρόνια κι αν περάσουν, από όσα κύματα και να περάσει αυτή η σχέση, αυτή η σχέση πάντα θα είναι ξεχωριστή».

 

Δείτε όλες τις εκπομπές «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top