Αλήθειες με τη Ζήνα: Η λαμπερή πρεμιέρα της Ζήνας Κουτσελίνη στο Star!

Δείτε όσα είπε στην έναρξη της η δημοσιογράφος

Δειτε την έναρξη της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα

Πρεμιέρα στο Star έκανε για μια ακόμα σεζόν η Ζήνα Κουτσελίνη με τις δικές της… αλήθειες, την άκρως επιτυχημένη εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα.

Αλήθειες με τη Ζήνα - Επιστρέφουν τον Σεπτέμβριο στο Star

Για έβδομη χρονιά θα βλέπουμε καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή) την εκπομπή που θίγει όλα τα κοινωνικά θέματα στις 12 το μεσημέρι ακριβώς!

Φανερά ανανεωμένη, ντυμένη στα λευκά και με διάθεση για δουλειά, η Ζήνα αναφέρθηκε στα καινούργια πράγματα που έρχονται, αλλά και τη μεγάλη απώλεια του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, που δολοφονήθηκε λίγους μήνες πριν. 

Αλήθειες με τη Ζήνα: Η ανάρτηση του Πέτρου Κουσουλού για την εκπομπή

«Καλό, καλό μεσημέρι, καλή κι ευλογημένη χρονιά! Επιτέλους 11:59 είμαι εδώ νταν, ημέρα Τετάρτη, καθυστερήσαμε δυο μέρες αλλά ήταν για να γίνουν όλα καλύτερα... Για εμένα ξεκινάει μια χρονιά διαφορετική, είναι η έβδομη σεζόν, χωρίς τον αγαπημένο μου φίλο Γιώργος Καραϊβάζ, ο θεός με ευλόγισε να 'χω πολύ καλούς συνεργάτες» είπε η Ζήνα και στη συνέχεια σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό τους νέους αλλά και τους παλιούς της συνεργάτες! 

Αλήθειες με τη Ζήνα: Τα πρώτα λόγια του Μαρέδη για τη νέα τους συνεργασία

Στο ανανεωμένο πλατό της εκπομπής η παρουσιάστρια υποδέχτηκε τα μέλη της ομάδας της, όπως τον Δημήτρη Δαμιανό, την αστυνομική συντάκτρια Άρια Καλύβα, τον δημοσιογράφο κι εκδότη Πέτρο Κουσουλό, τον δημοσιογράφο Δημήτρη Μαρέδη αλλά και τη Μαρία Παναγοπούλου-Χαρδαβέλλα.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top