Ζήνα Κουτσελίνη: «Είναι λανθασμένες επιλογές» - Για ποιες εκπομπές το είπε;

Η αποκάλυψη που έκανε για εκείνη η Κατερίνα Καινούργιου

Δείτε τη συνέντευξη της Ζήνας Κουτσελίνη στην εκπομπή Super Κατερίνα

Για έβδομη τηλεοπτική σεζόν ηγείται της εκπομπής του STAR Αλήθειες με τη Ζήνα με μεγάλη επιτυχία

Μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Alpha το πρωί της Τετάρτης, η Ζήνα Κουτσελίνη σχολίασε την ελληνική τηλεόραση, αφού τόσα χρόνια τη γνωρίζει όσο καμία άλλη.

Ζήνα Κουτσελίνη: Οι αγκαλιές με την κορούλα της, Έμμα, σε βράβευσή της

«Είναι μια δύσκολη χρονιά, όπως και οι προηγούμενες, για όλους μας. Μέχρι στιγμής κάποιες επιλογές είναι λανθασμένες. Τα δύο, ας πούμε, ριάλιτι μαγειρικής φαίνεται αυτή τη στιγμή είναι μια λανθασμένη επιλογή. Ενώ το MasterChef είναι σε εξέλιξη, έρχονται για να πουν "Ωπ πάει καλά, ερχόμαστε κι εμείς με δύο τέτοιες επιλογές"», είπε αρχικά.

Ζήνα Κουτσελίνη

Θα επέστρεφε πίσω από τις κάμερες; «Δύο προτάσεις είχα, μια τον χειμώνα και μια το καλοκαίρι, παρόλο που είχα υπογράψει με το STAR. Δε νιώθω αυτή τη στιγμή ότι θέλω να επιστρέψω πίσω από τις κάμερες. Αυτήν τη στιγμή! Αν του χρόνου έχω αλλάξει γνώμη, δε θέλω να κρατηθεί αυτή μου η δήλωση», απάντησε με χιούμορ η δημοσιογράφος.

Τέλος, για το αν τα πλούσια σκηνικά προσθέτουν στην επιτυχία μιας εκπομπής, τόνισε: «Όχι βέβαια αγάπη μου γλυκιά! Έχουμε κάνει νούμερα σε εκπομπές όταν ήμουν πίσω από τις κάμερες που τα τραπέζια τα φέρναμε από το σπίτι μας. Έχω φέρει εγώ τραπέζι από το σπίτι μου, στην εκπομπή της Μαριέττας Χρουσαλά!».

Το best seller της Κουτσελίνη «Μία σελίδα την ημέρα» γίνεται audiobook

Όσα είπε η Καινούργιου για τη Ζήνα

Μετά την προβολή του βίντεο η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε ποια είναι η σχέση της με τη Ζήνα και θυμήθηκε πόσο τη στήριξε όταν κανένας άλλος δεν πίστευε σε αυτήν.

Δείτε όσα σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου για τη Ζήνα Κουτσελίνη

«Εγώ την αγαπώ πολύ και τη σέβομαι. Θέλω να πω και κάτι... Όταν τελείωσε το “Δέστε τους”, εκείνο το καλοκαίρι, η Ζήνα ήταν η γυναίκα που με φώναξε, μου είπε “Εγώ σε πιστεύω για να κάνεις και κάτι μόνη σου σιγά σιγά, με μια παρέα μαζί σου, και θα σε στηρίξω”. Παρόλο που οι τότε συνεργάτες της, της έλεγαν όλοι "όχι". Η Ζήνα με πίστεψε, με στήριξε πάρα πολύ κι αυτό δεν το ξεχνάω ποτέ. Επειδή έχουμε κάνει πολλές προσωπικές κουβέντες, έχουμε μείνει με τις ώρες στο καμαρίνι, θεωρώ πως στην εξέλιξή μου σαν παρουσιάστρια και σαν άνθρωπο με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Για αυτό την αγαπώ και πάντα θα τη σέβομαι. Να το ξέρει αυτό», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του Super Κατερίνα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top