Ναπολέων: Ο Κωνσταντίνος έκανε ολόκληρο λόγο για να επιτεθεί στην Κυβέλη

Πώς σχολίασε το disadvantage της Κυβέλης στον Κωνσταντίνο;

Θέση για όσα συνέβησαν στο χθεσινοβραδινό GNTM 4, μετά την απόφαση της Κυβέλης να δώσει το disadvantage στον Κωνσταντίνο πήρε ο Ναπολέων μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star».

GNTM: Η πισώπλατη μαχαιριά, η ωμή αλήθεια και τα κλάματα

«Το ότι η Κυβέλη «άραζε» με τον Κωνσταντίνο δεν τους κάνει φιλαράκια. Δεν ξέρω κατά πόσο η Κυβέλη έχει σε εκτίμηση τον Κωνσταντίνο. Ο Κωνσταντίνος είναι λίγο drama queen, δημιουργεί τέτοια θεματάκια. Το έκανε και χθες. Λέει πως με την Κυβέλη είναι φίλοι και εκείνη τον είχε ενημερώσει για το μειονέκτημα. Αυτός κάθισε και πρόβαρε ολόκληρο λόγο για το πώς θα κάνει επίθεση στην Κυβέλη, αντί να την πιάσει και να της μιλήσει. Εγώ ξέρω πως οι φίλοι δεν το κάνουν αυτό. Δικαίως του έδωσε το μειονέκτημα. Και εμένα αν με απειλούσε κάποιος πως αν του δώσω το disadvantage θα υπάρξουν συνέπειες, εννοείται πως θα το έδινα πίσω. Έστειλαν την Αγάπη και είπε ότι αν το μειονέκτημα δεν πάει στην παρέα μας, αλλά στη δική τους, θα υπάρξουν συνέπειες. Τον τελευταίο μήνα δεν μιλάω με άνθρωπο μέσα στο σπίτι. Η παρέα τους είναι πρόβατα με αρχιτσοπάνη τον Κωνσταντίνο».

Σε ό,τι αφορά τους quadrifoglio, οι οποίοι πλέον είναι ο ίδιος και ο Γιάννης μετά και την αποχώρηση του Αγγαίου δήλωσε: «Θα παραμείνουμε ως έχει και θα φανούμε πιο δυνατοί, επειδή έφυγε ένας δυνατός παίκτης».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»
Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 4

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top