GNTM: Η πισώπλατη μαχαιριά, η ωμή αλήθεια και τα κλάματα

Η Κυβέλη εξηγεί γιατί έδωσε το disadvantage στον Κωνσταντίνο

Πολλές εκπλήξεις είχε το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του GNTM 4, μιας και η Κυβέλη έδωσε το disadvantage της στον Κωνσταντίνο. Εκείνος ένιωσε προδωμένος. «Σαν να μου έβαλες μαχαίρι στην πλάτη», ανέφερε στο άκουσμα της απόφασης. «Δεν ήρθα εδώ για να κάνω κολλητούς φίλους» απάντησε η Κυβέλη. Αυτή είναι η ωμή αλήθεια. Είναι εκεί για να κερδίσει και θα χρησιμοποιήσει όποιο όπλο βρεθεί στα χέρια της. 

Μάλιστα, όταν άκουσε το όνομά του πλάνταξε στο κλάμα.«Είμαι λυπημένος, γιατί έχω δώσει πολλά στην Κυβέλη και αγάπη και αυτή βρήκε ευκαιρία να με ρίξει σε μία δύσκολη στιγμή μου» είπε ο Κωνσταντίνος, αρχικά, και τόνισε στην παρέα του ότι το προηγούμενο βράδυ η ίδια του είχε πει πως δε θα του δώσει το disadvantage, γιατί ξέρει ότι δεν είναι καλά ψυχολογικά.

«Τον αγαπάω πολύ τον Κωνσταντίνο σαν άνθρωπο, δεν το κάνω σε καμιά περίπτωση προσωπικά… είναι ένας πολύ δυνατός παίκτης, έπρεπε να το περιμένει», δήλωσε από την πλευρά της η Κυβέλη.

Η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star» βρέθηκε στα backstage του διαγωνισμού μόδας και εκεί συνάντησε τον Κωνσταντίνο, ο οποίος δήλωσε σχετικά με την απόφαση της Κυβέλης.

«Η Κυβέλη είπε ότι μου έδωσε το μειονέκτημα, γιατί είμαι δυνατός παίκτης και ήθελε να με ρίξει. Φάνηκε πολύ άσχημο που μου έδωσε το μειονέκτημα, γιατί και εγώ και η παρέα της έχουμε σταθεί. Μου έδωσε το μειονέκτημα ενώ ήξερε ότι είμαι στη χειρότερή μου φάση από άποψη απόδοσης και ψυχολογίας. Την προηγούμενη ημέρα μου έλεγε ότι δε θα μου δώσει το μειονέκτημα και τελικά μου το έδωσε. Δε με θεωρεί φίλο της, οπότε ούτε και εγώ μπορώ να τη θεωρώ. Θέλει να είναι μόνη της και είναι δική της επιλογή να μη δεθεί με κανέναν».

«Τον τελευταίο καιρό δεν είμαστε πολύ κοντά με τον Κωνσταντίνο. Το ότι κάνουμε παρέα δε σημαίνει ότι δε θα χρησιμοποιήσω ένα δυνατό «όπλο» που έχω στα χέρια μου. Τα παιδιά της παρέας έχουν απομακρυνθεί από τη στιγμή που έδωσα το μειονέκτημα στον Κωνσταντίνο. Είχα σκεφτεί πολύ πού θα δώσω το μειονέκτημα. Ο Κωνσταντίνος με θεωρούσε πιο κοντά του από ότι τον θεωρούσα εγώ», ανέφερε από την πλευρά της η Κυβέλη.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»
Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 4

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top