DWTS: Ο Dominik και η Ειρήνη ταίριαξαν και αυτό βγήκε προς τα έξω!

Δείτε τη γνωριμία του ζευγαριού του Dancing With The Stars

ο γνωστός καλλιτέχνης, Dominik Stars και η χορεύτρια, Ειρήνη Λιναρδή. 
Δείτε το εισαγωγικό βίντεο τoυ Dominik Stars πριν τον πρώτο του χορό στο DWTS

Ένα από τα χορευτικά ζευγάρια που έκλεψαν την καρδιά της κριτικής επιτροπής αλλά και των τηλεθεατών από το πρώτο κιόλας live του Dancing With The Stars είναι ο γνωστός καλλιτέχνης, Dominik Stars και η χορεύτρια, Ειρήνη Λιναρδή

DWTS

Τα δύο παιδιά ταίριαξαν μεταξύ τους αμέσως και αυτό – αν και ακούγεται κλισέ - βγήκε προς τα έξω, με τους κριτές να τους δίνουν τα θερμά τους συγχαρητήρια για τον πρώτο τους χορό.

dwts dominik stars

«Ήλπιζα να μου φέρουν κάποιον ωραίο, αλλά όχι τόσο ωραίο!» είπε η Ειρήνη για τον γοητευτικό παρτενέρ της.

Ο Dominik Stars δε ζει χωρίς τη μουσική. Ο ίδιος ερωτεύτηκε τη μουσική σε ηλικία επτά ετών μαθαίνοντας βιολί, ενώ οι πιο έντονες αναμνήσεις της ζωής του είναι από συναυλίες, όπου βρίσκεται στη σκηνή και από κάτω πλήθος κόσμου διασκεδάζει.

dominik stars dancing

 O γνωστός καλλιτέχνης, Dominik Stars και η χορεύτρια, Ειρήνη Λιναρδή είναι ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια του DWTS

Στο «Dancing With The Stars» συμμετέχει επειδή αγαπά πολύ τον χορό και θεωρεί ότι είναι αναπόσπαστο κομμάτι της μουσικής.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DOM (@dominik__stars)

 

Η εντυπωσιακή δασκάλα χορού και παρτενέρ του, Ειρήνη Λιναρδή διδάσκει χορό από την ηλικία των 16 ετών και είναι προπονήτρια αγωνιστικών ομάδων χορού και Πρωταθλήτρια Ελλάδας το 2010.

 

 

Διδάσκει με πειθαρχία και με πολλή μεγάλη αγάπη, ενώ διατηρεί τη δική της σχολή χορού. Με τη συμμετοχή της στον χορευτικό διαγωνισμό του Star, η Ειρήνη Λιναρδή θέλει να περάσει το μήνυμα ότι ο χορός είναι μία πραγματική διασκέδαση.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top