Ελένη Μενεγάκη: Τα παράπονα και η αγωνία των παιδιών της όταν πήγε σπίτι

Όσα είπε η παρουσιάστρια στον «αέρα» της εκπομπής

Μετά το τέλος της χθεσινής της εκπομπής η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στο σπίτι της και με το που άνοιξε την πόρτα δέχτηκε πολλά παράπονα από τα παιδιά της.

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Πυρήνας καταιγίδων κινείται προς την Αττική


Αφορμή ήταν η κακοκαιρία «Μπάλλος» που «χτύπησε» την Αττική με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλά προβλήματα στους δρόμους, αλλά και στο διαδίκτυο, αφού τους άφησε χωρίς ίντερνετ.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @elenimenegaki

Ελένη Μενεγάκη: Αυτό που της ζήτησε η Μαρίνα και δεν μπορεί να το κάνει!

«Να ρωτήσω κάτι που δεν το ξέρω γιατί τα παιδιά μου δεν πάνε στα ίδια σχολεία με τα παιδιά σας, κάνανε σήμερα μάθημα μέσω wi-fi; Τα δικά μου κάνανε. Το λέω γιατί πήγα χθες σπίτι και με πιάσανε όλοι. Το πρώτο πράγμα που μου είπαν είναι ότι δεν έχουμε wi-fi. Ε, καλά λέω και εγώ τι έγινε, “πως αύριο θα πρέπει να κάνουμε μάθημα από το internet” μου λένε. Εντάξει λέω ρε παιδιά, μέχρι αύριο θα δούμε. Όχι μου λένε, δε λειτουργεί τίποτα. Αφού όλα λειτουργούν στο σπίτι λέω και εγώ αλλά μου είπαν ότι δε λειτουργεί τίποτα με wi-fi, δε μιλάμε με τους φίλους μας, δεν παίζει το netflix… Είπα και εγώ τέτοια αγωνία για το wi-fi και το μάθημα…» είπε και εξήγησε ότι η αγωνία των παιδιών της για το πώς θα συνομιλήσουν με τους φίλους τους.

Ελένη Μενεγάκη: Το street look της στη Νέα Ερυθραία

«Το συζητούσα και με τον αδερφό μου και μου έλεγε “Πω πω βρε Ελένη πώς έχουμε γίνει έτσι; Άμα δεν παίζει το ίντερνετ ξαφνικά αισθανόμαστε ότι μας λείπουν πολλά πράγματα”», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top