Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Πυρήνας καταιγίδων κινείται προς την Αττική

Κλειστοί δρόμοι, πλημμύρες και διακοπές ρεύματος

Δείτε την πρόγνωση του Θοδωρή Κολυδά/βίντεο από μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων Star

Προειδοποίηση για επιδείνωση του καιρού απηύθυνε πριν από λίγο ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος, τονίζοντας πως η κακοκαιρία «Μπάλλος» συνεχίζει την επέλασή της. 

«Μπάλλος»: Βρέθηκε νεκρός ο βοσκός που αγνοούταν στην Εύβοια

«Σε λίγη ώρα πυρήνας καταιγίδων προερχόμενος από τον Σαρωνικό θα κινηθεί προς την Αττική. Ο καιρός θα επιδεινωθεί. Προσοχή», έγραψε ο Γιάννης Καλλιάνος, δηλώνοντας πως η κακοκαιρία δεν έχει υποχωρήσει ακόμη στην πρωτεύουσα. 

Λίγο πριν τις 13:00 ο ουρανός μαύρισε στις περισσότερες περιοχές του νομού Αττικής, ενώ ισχυρή νεροποντή έχει ξεκινήσει στα Σεπόλια και τα δυτικά προάστια. 

Δείτε καθημερινά την πρόγνωση του καιρού από το Star, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)

Οδηγοί σε πλημμυρισμένους δρόμους/ eurokinissi

Οι οδηγοί στην Αθήνα ταλαιπωρήθηκαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα/ eurokinissi

Για επιδείνωση του καιρού από το μεσημέρι είχε προειδοποιήσει και ο Πρόεδρος της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολλυδάς, με ανάρτησή του στο twitter νωρίτερα: «Ισχυρές καταιγίδες στην Ανατολική νησιωτική χώρα. Τα φαινόμενα της δυτικής Ελλάδος και Πελοποννήσου θα κινηθούν ΒΑ. Η Αττική θα επηρεάσει και πάλι σε λίγο». Με νεότερη ενημέρωσή του στις 13:43, ο μετεωρολόγος καλεί τους πολίτες να προσέχουν για την επόμενη μισή με μιάμιση ώρα. 

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Πλημμύρες στην Καλλιθέα 

Πολλές περιοχές της Αττικής αντιμετωπίζουν προβλήματα από χθες, Πέμπτη, ενώ αυτή την ώρα πραγματοποιούνται αντλήσεις υδάτων στην Καλλιθέα και συγκεκριμένα στην οδό Ναυάρχου Μπότση και Φιλαρέτου.

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Νέο κύμα κακοκαιρίας με ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Μάλιστα, λίγο πριν τις 14:00 η κυκλοφορία διακόπηκε  στην Πειραιώς, από τη γέφυρα Χαμοστέρνας μέχρι την Πέτρου Ράλλη, αλλά και στην περιφερειακή οδό του Αιγάλεω από το ύψος των διυλιστηρίων. Το πρόβλημα αποκαταστάθηκε λίγη ώρα αργότερα. 

Αυτή την ώρα σημειώνεται διακοπή της κυκλοφορίας στις οδούς Σκυλίτση και Τζαβέλλα του Πειραιά, στην έξοδο προς Εθνάρχου Μακαρίου. 

Κακοκαιρία Μπάλλος

Οι κάτοικοι της Αττικής ταλαιπωρήθηκαν από την χθεσινή επέλαση του «Μπάλλου»/ eurokinissi

Χωρίς ρεύμα έχουν μείνει τμήματα των περιοχών Μαγούλας, Ελευσίνας και Σαλαμίνας.

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top