Γιώργος Πυρπασόπουλος: «Είμαι φουλ ερωτευμένος, έχω βρει τον άνθρωπό μου»

Η αποκάλυψη του ηθοποιού στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την εκπομπή «The 2Night Show» παραχώρησε χθες βράδυ ο Γιώργος Πυρπασόπουλος. Ο ηθοποιός περιέγραψε τα χρόνια του στην Αγγλία, εξήγησε τον λόγο αποχής του από τις τηλεοπτικές σειρές και εξομολογήθηκε πως έχει βρει το άλλο του μισό και είναι ευτυχισμένος.

Γιώργος Πυρπασόπουλος: «Κινδύνευσα να χάσω τη ζωή μου από τις καταχρήσεις»

Για την περίοδο που βρισκόταν στο Λονδίνο, είπε: «Γούσταρα την αλητεία, μου άρεσε! Ήθελα να γυρίζω, να βγαίνω έξω, ήθελα να το ζήσω. Το ξεφάντωμα αυτό τελείωσε τώρα, εντάξει το χόρτασα. Αργότερα σκέφτηκα την οικογένεια, ήθελα επαγγελματικά να προσεγγίσω άλλους στόχους και μετά έφυγα και πήγα στο Λονδίνο και εκεί ψάχτηκα λίγο επαγγελματικά, ηρέμισα και καθάρισε το κεφάλι μου. Αν γυρνούσα πίσω τον χρόνο δεν θα άλλαζα τίποτα. Όλα τα βιώματα είναι και αυτά που σε φέρνουν σήμερα εδώ».

Γιώργος Πυρπασόπουλος: «Ποιος είναι το ζώο κύριε Λιβαθινέ;»

Για τον λόγο που δεν εμφανίζεται πια σε σειρές στην τηλεόεραση ανέφερε: «Δεν μου έχει λείψει κάτι στην τηλεόραση. Περιμένω την καλή παραγωγή που θα έχει μια καρέκλα να κάθομαι και δεν θα χρειάζεται να αλλάξω στις τουαλέτες. Θα έχω τον δικό μου χώρο να ηρεμίσω και δεν θα φωνάζουν στο γύρισμα. Περιμένω τις συνθήκες μιας παραγωγής να είναι οι καλύτερες για να αποδώσω όσο καλύτερα γίνεται».

Τέλος όσον αφορά την προσωπική του ζωή, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος παραδέχτηκε πως είναι full in love. Πιο αναλυτικά δήλωσε «Αν με ρωτήσεις αν είμαι ερωτευμένος θα σου πω πως είμαι φουλ ερωτευμένος. Έχω βρει τον άνθρωπό μου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top