Γιώργος Πυρπασόπουλος: «Κινδύνευσα να χάσω τη ζωή μου από τις καταχρήσεις»

«Ήμουν οριακά» εξομολογήθηκε ο ταλαντούχος ηθοποιός

Δείτε τη συνέντευξη του Γιώργου Πυρπασόπουλου στον Άρη Καβατζίκη

Είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς, που «έσκασε» μύτη στα τέλη της δεκαετίας του ’90.

Με αφορμή τη θεατρική παράσταση Τα αξύριστα πηγούνια, Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη!.

Γιώργος Πυρπασόπουλος: «Ποιος είναι το ζώο κύριε Λιβαθινέ;»

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο κίνημα #metoo κι όσα είδαν το φως στον χώρο του θεάτρου. «Για το #metoo δεν περίμενα τόσο χοντρά πράγματα, ήξερα για άσχημες συμπεριφορές, ενώ για άλλους υπήρχε ένα πέπλο μυστηρίου γύρω από την αλήθεια. Σοκαρίστηκα πραγματικά με όσα έγιναν στο θέατρο», είπε ο Γιώργος Πυρπσασόπουλος και πρόσθεσε ότι στο παρελθόν πιάστηκε στα χέρια με σκηνοθέτη, καθώς ο παραλογισμός του τον έβγαλε από τα όρια του.

Γιώργος Πυρπασόπουλος

Γιώργος Πυρπασόπουλος /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και σε μια σκοτεινή περίοδο της ζωής του. Όπως αποκάλυψε, τα ξενύχτια και οι καταχρήσεις κόντεψαν να του στερήσουν τη ζωή. Μόνος του κατάφερε να επανέλθει, αποφασίζοντας να μείνει στο Λονδίνο για τρία χρόνια.

Γιώργος Πυρπασόπουλος

«Δε σκεφτόμουν ποτέ ότι καβάλησα το καλάμι στις χρυσές εποχές, γιατί ζούσα μια ζωή πολύ ξέφρενη, με πολλά ξενύχτια και το μυαλό μου δεν ήταν στο κεφάλι μου. Μπορεί και να πήγαινα κατευθείαν στο γύρισμα, απέδιδα οριακά και πάντα έβρισκα μία δικαιολογία, ότι το ξενύχτι κάνει καλό στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Δεν κινδύνευσα να χάσω κάποια δουλειά, αλλά την ίδια μου τη ζωή, γιατί έφτασα στα όριά μου με το ξενύχτι κι αρκετές καταχρήσεις», τόνισε ο ηθοποιός. 

Παπακαλιάτης –Πυρπασόπουλος: Γιατί δεν έχουν πια επαφές;

«Με ταλαιπωρεί αυτό το κομμάτι, αλλά τα ξεπέρασα όλα και ήρθα και πάλι στην επιφάνεια μόνος μου, φεύγοντας στο Λονδίνο για τρία χρόνια. Δε γνώριζε κανείς τότε εάν είχα πρόβλημα, ούτε εγώ είχα εντοπίσει ότι είχα πρόβλημα. Εκ των υστέρων κατάλαβα ότι ήμουν οριακά», συμπλήρωσε ο Γιώργος Πυρπασόπουλος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top