«Όταν γύρισα από τις διακοπές, έμαθα ότι δε θα είμαι τελικά στην τηλεόραση»

Όσα αποκάλυψε γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια

Δείτε όσα είπε η Μαντώ Γαστεράτου στο Πρωινό

Μπορεί επαγγελματικά τα πράγματα να μην της πηγαίνουν τόσο καλά, ωστόσο η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός απολαμβάνει το γεγονός ότι πριν από περίπου 1,5 χρόνο έγινε μητέρα.

Full in love η Μαντώ Γαστεράτου: Το δώρο που δέχτηκε από τον σύζυγό της

Η Μαντώ Γαστεράτου μίλησε στο Πρωινό, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επαγγελματική της ζωή και την αντικατάστασή της στο Mega Star από την Κόνι Μεταξά

Μαντώ Γαστεράτου

Η Μαντώ Γαστεράτου στο πλατό του Mega Star /Φωτογραφία Instagram

«Έγιναν κάποιες συζητήσεις πριν τις καλοκαιρινές διακοπές τον Ιούλιο με πολύ θετικό πρόσημο. Έφυγα για καλοκαιρινές διακοπές και τον Σεπτέμβρη πληροφορήθηκα ότι τελικά δε θα είμαι εγώ στην παρουσίαση. Σίγουρα με στεναχώρησε. Ήταν κάτι που είχα προγραμματίσει και περνούσα πολύ ωραία. Παρόλα αυτά, φεύγω με θετικό πρόσημο, γιατί μου δόθηκε η ευκαιρία και το έζησα. Ήθελα να το κάνω όμως, είναι κάτι που είναι πολύ κοντά στα νερά μου. Κάνω τόσα χρόνια ραδιόφωνο. Τηλεοπτικά δεν έχω κανονίσει κάτι. Ήθελα να πάρω την απόστασή μου από όλα αυτά, να κάνω ένα διάλειμμα κι ό,τι έρθει θέλω να το εξετάσω καλύτερα. Θέλω να σταματήσω πια να προσαρμόζομαι. Κάθε φορά που μου έρχεται μια τηλεοπτική πρόταση, το πρώτο που κάνω είναι να προσαρμόζομαι και να μη δέχομαι την κατάσταση ως αλλαγή. Αυτό μου αφήνει κάποια ερωτηματικά και δεύτερες σκέψεις για το πόσο ταιριάζω κάθε φορά», είπε η παρουσιάστρια.

Κόνι Μεταξά: Αναλαμβάνει το Mega Star - Θα πήγαινε ξανά στο Πρωινό;

Μαντώ Γαστεράτου

Μαντώ Γαστεράτου: Η φωτογραφία που αποδεικνύει ότι είναι ίδια ο γιος της

Η όμορφη Μαντώ μίλησε και για τη μεγάλη της αγάπη, τον γιο της, τον Γιωργάκη: «Κάθε μέρα τον κοιτάζω μέσα στα μάτια και του λέω ότι είμαι ερωτευμένη μαζί του και τον αγαπάω. Ο μπαμπάς μου είναι ακόμα πιο τρελός, παίζουν όλη την ώρα, κυλιούνται κάτω. Λειτουργώ πιο πολύ σαν μπαμπάς κι όχι σαν μαμά. Θεωρώ ότι δεν είμαι η κλασική μητέρα, έχω περισσότερη ανάγκη να τον πάρω να κυλιστούμε κάτω, να κάνουμε πράγματα που συνήθως κάνουν οι μπαμπάδες πιο πολύ. Μου έχει βγάλει μία πολύ τρυφερή πλευρά και νιώθω ότι από την στιγμή που έγινα μητέρα, ενηλικιώθηκα. Τη στιγμή που τον κράτησα στα χέρια μου είπε: "Ενηλικιώθηκες, Μαντώ". Το δικό μου εσωτερικό παιδί μεγαλώνει μαζί του. Άλλαξε ο τρόπος που σκέφτομαι και που συμπεριφέρομαι. Άλλαξα απότομα, έχω αποχωριστεί εκείνο το κομμάτι το πιο αυθόρμητο, το πιο παρορμητικό και πια είμαι πολύ πιο ώριμη».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top