Έξαλλη η Φαίη Σκορδά: «Τι ακούσαμε; Να πάει η αστυνομία να τον πιάσει»

Αντιδράσεις για τη δήλωση που έκανε ο θείος του γυναικοκτόνου στη Ρόδο

Έξαλλη έγινε η Φαίη Σκορδά στον αέρα της εκπομπής «Το Πρωινό» με τα όσα άκουσε από τον θείο του 40χρονου δολοφόνου από τη Ρόδο. 

Η γυναικοκτονία στη Ρόδο έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο. Η 32χρονη εκπαιδευτικός έπεσε νεκρή από την καραμπίνα του 40χρονου συντρόφου της, λόγω ζήλιας.

Ο θείος του δράστη έδωσε τηλεφωνική συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή και αυτά που είπε άφησαν άφωνους τους παρουσιαστές και τους δημοσιογράφους της εκπομπής. 

Γυναικοκτονία Ρόδος: «Δεν είστε όλες οι γυναίκες θύματα»

«Το παιδί δεν είναι το τέρας που παρουσιάζετε. Αυτή είναι η ένστασή μου. Έχετε μπλέξει πολλές ειδήσεις σε μία και παρουσιάζετε ένα πρόσωπο που δεν είναι αυτό που παρουσιάζετε. Ήταν ένας άνθρωπος ερωτευμένος, παθιασμένος με την κοπέλα του όπως είναι ο καθένας μας με τη σχέση του και καλά έκανε και είναι. Από εκεί και πέρα η καθεμία θα πρέπει να σέβεται ο καθένας από εμάς περισσότερο από το περισσότερο. Όχι μέχρι να μας ρίξετε και άπαξ και σας φτιάξουμε τα σπίτια μας, τις δομές που θέλετε, ξαφνικά θέλω την ελευθερία μου… Εντάξει ο καθένας από εμάς θα ζήλευε. Ο καθένας αντιδρά διαφορετικά. Δεν πήρε ένα όπλο ξαφνικά και γύρισε κι έκανε έτσι. Και για να αυτοκτονήσει πολύ περισσότερο, πρέπει να την έχει λατρέψει.

Δε δικαιολογώ καμία πράξη βίας, αλλά δεν μπορείτε να παρουσιάζετε όλους τους φονιάδες σαν να είναι τέρατα. Παρουσιάζετε τελευταία τις γυναίκες σαν θύματα. Δεν είστε όλες θύματα. Υπάρχετε κι εσείς που είστε με αγγελική μορφή, κούκλες αλλά εξωτερικά και μόνο. Στο μέσα βάλτε μία άλλη λέξη. Χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν, αλλά δε θέλω να θίξετε κι εσείς την οικογένειά μου» ακούγεται να λέει στο «Πρωινό» ο θείος του δράστη.

Γυναικοκτονία Ρόδος: «Ήθελε να αλλάξει τις κάμερες για να έχει άλλοθι»

Σε έξαλλη κατάσταση η Φαίη Σκορδά ξέσπασε: «Τι γίνεται; Τι λέει ο άνθρωπος; Ο άνθρωπος είναι να πάει η αστυνομία να τον πιάσει. Τι ακούσαμε; Τι ακούσαμε;».

«Αυτή είναι η άποψη που γεννάει γυναικοκτόνους, γεννάει δολοφόνους. Ότι φταίνε οι γυναίκες, ότι ήταν ένας ερωτευμένος άνθρωπος», είπε από την πλευρά του ο Γιώργος Λιάγκας, με τη Φαίη Σκορδά να αναρωτιέται: «Τι αναλύουμε;»

«Από χθες έχω σοκαριστεί γιατί προφανώς υπάρχουν τέτοιες απόψεις. Είπες εσύ ποιος τον δικαιολογεί. Ορίστε ποιος τον δικαιολογεί», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top