Γυναικοκτονία Ρόδος: «Δεν είστε όλες οι γυναίκες θύματα»

Προκλητικές δηλώσεις από τον θείο του 40χρονου δράστη

Λίγες ώρες πριν η οικογένεια της 31χρονης Δώρας της πει το τελευταίο αντίο, μετά από τη δολοφονία της, οι δηλώσεις θείου του δράστη και αυτόχειρα προκαλούν έναν κόμπο στο στομάχι και προκαλούν. 

Ο ίδιος θέλησε να μιλήσει για τον ανιψιό του, λέγοντας ότι δεν ήταν το τέρας που τον παρουσιάζουν τα μέσα ενημέρωσης. 

Γυναικοκτονία Ρόδος: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις πρώην συντρόφου του 40χρονου

«Το παιδί δεν είναι το τέρας που παρουσιάζετε. Αυτή είναι η ένστασή μου. Έχετε μπλέξει πολλές ειδήσεις σε μία. Ήταν ένας άνθρωπος, ερωτευμένος, παθιασμένος με την κοπέλα του, όπως είναι ο καθένας μας με τη σχέση του και καλά κάνει, γιατί έτσι πρέπει να είσαι», είπε αρχικά ο θείος και στη συνέχεια στράφηκε εναντίον των γυναικών, που σύμφωνα με τον ίδιο δεν είναι ειλικρινείς με τους άνδρες και απλά θέλουν να τους εκμεταλλευτούν. 

 «Η καθεμία από εσάς θα πρέπει να σέβεται αυτό που ο καθένας μας σας προσφέρει. Όχι μέχρι να μας ρίξετε και μόλις σας φτιάξουμε τα σπίτια σας και τις δομές που θέλετε, ξαφνικά να θέλετε την ελευθερία σας. Ο καθένας από εμάς θα ζήλευε. Ο καθένας αντιδρά διαφορετικά. Δεν πήρε ένα όπλο έτσι ξαφνικά κι έκανε έτσι. Για να φτάσει στο σημείο να κάνει αυτό που έκανε και να αυτοκτονήσει, είναι πολύ δύσκολο, πρέπει να την έχει λατρέψει», συνέχισε.

Γυναικοκτονία Ρόδος: Γειτόνισσα άκουσε μια κραυγή λίγο πριν τη δολοφονία

Σημείωσε, βέβαια, ότι δε δικαιολογεί καμία πράξη βίας, ωστόσο η συνέχεια των δηλώσεών του ήταν το ίδιο προκλητική. 

«Δε δικαιολογώ καμία πράξη βίας. Αλλά δεν μπορείτε να παρουσιάζετε όλους τους φονιάδες σαν να είναι τα τέρατα. Παρουσιάζετε τις γυναίκες όλες σαν θύματα, δεν είστε όλες θύματα, υπάρχετε κι εσείς με αγγελική μορφή αλλά εξωτερικά και μόνο, για το μέσα βάλτε άλλη λεξούλα. Χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν, αλλά δε θέλω να θίξετε κι εσείς την οικογένειά μου», κατέληξε.

Θεία Δώρας: «Το παιδί μας το σκότωσαν. Σκότωσε όλη την οικογένεια»

Τις δηλώσεις του άκουσαν η μητέρα και η θεία της 31χρονης, που ετοιμάζονται να κηδέψουν το παιδί τους, με τη θεία να παρεμβαίνει στην εκπομπή. 

Γυναικοκτονία Ρόδος: «Τη ζήλευε αφόρητα. Δεν περνούσε καλά το παιδί μου»

«Τι έρωτας υπήρχε; Δεν υπήρχε ούτε αγάπη, ούτε έρωτας. Αρρώστια υπήρχε. Σκότωσε το αστέρι μας, μια κούκλα και κάθονται και μιλούν ότι τον αδικούμε; Ο δράστης ήταν φονιάς. Κακώς που οι άλλες γυναίκες δεν άνοιξαν τα μάτια στη Ντόρα. Το παιδί μας την πλήρωσε… Αγαπάμε, ερωτευόμαστε και σκοτώνουμε; Η αρρώστια είναι μες στην οικογένεια που δε μεγαλώνουν σωστά τα παιδιά τους, εντοπίζουν το πρόβλημα και το κρύβουν», είπε και πρόσθεσε:

Γυναικοκτονία Ρόδος: «Πόνεσε πολύ. Την αγαπούσε», λέει η μητέρα του δράστη

«Όταν αγαπάμε σεβόμαστε και αγαπάμε τη ζωή του άλλου. Λυπάμαι για το παιδί μας και γι’ αυτούς που κυκλοφορούν και κάνουν κακό στα παιδιά μας. Είναι δολοφόνοι. Δε σκότωσε μόνο το παιδί μας, σκότωσε όλη την οικογένεια. Η Ντόρα μας δεν πέθανε, την σκότωσε».

Σε έξαλλη κατάσταση παρενέβη και η πρώην σύντροφός του δράστη και αυτόχειρα, η οποία του είχε κάνει μήνυση, καθώς είχε αντιμετωπίσει από την πλευρά του την ίδια βίαιη συμπεριφορά. 

Γυναικοκτονία Ρόδος: «Η θέση της γυναίκας είναι στο σπίτι»

Η γυναίκα μίλησε μέσω του ρεπόρτερ της εκπομπής, καθώς ήταν πολύ ταραγμένη, με όσα άκουσε να υποστηρίζει ο θείος του 40χρονου και αποκάλυψε πως η ίδια είχε απευθυνθεί στην οικογένειά του και τους είχε πει πως ο άνδρας χρειάζεται βοήθεια από ψυχολόγο. 

Η απάντηση όμως δεν ήταν αυτή που περίμενε. «Ψυχολόγο χρειάζεσαι εσύ», της είπε πρόσωπο της οικογένειας του δράστη και η γυναίκα δεν έδωσε συνέχεια. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top