Μπέττυ Μαγγίρα: Με δάκρυα στα μάτια η ίδια και οι συνεργάτες της

Τι συνέβη στον «αέρα» της εκπομπής της;

Ένα ιδιαίτερα συγκινητικό βίντεο που ανέβασε ο Γιώργος Τσαλίκης στα social media στάθηκε η αφορμή να τον καλέσουν στο τηλέφωνο από την εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα, «Ποιος είναι πρωινιάτικα;».

Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε guest σε δεξίωση γάμου το περασμένο Σάββατο για να τραγουδήσει και άμεσα στους καλεσμένους ήταν και ο Στράτος, ένας αστυνομικός που τραυματίστηκε σοβαρά σε καταδίωξη με αποτέλεσμα να μείνει καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Ο Στράτος όμως, έδειξε σε όλους τι θα πει… δύναμη ψυχής. Χόρεψε ζεϊμπέκικο με το καροτσάκι του και συγκίνησε όσους βρίσκονταν εκεί αλλά και όσους είδαν το βίντεο.

Το συγκεκριμένο βίντεο έγινε viral με πάνω από 2.700 κοινοποιήσεις. Όσα είπε ο Γιώργος Τσαλίκης στην εκπομπή, έκαναν την παρουσιάστρια και τους συνεργάτες της να δακρύσουν on air.

«Αυτή η στιγμή ήταν πολύ δυνατή και πολύ συγκινητική. Κάποια στιγμή η κοπέλα που παντρεύτηκε μου ζήτησε να πω ένα συγκεκριμένο τραγούδι για έναν άνθρωπο δικό της. Δεν ήξερα τι θα δω μπροστά μου διότι ο χορός δεν επιτρέπεται. Ξεκίνησε το κομμάτι και ξαφνικά είδα τον Στράτο να έρχεται με αυτή την πραότητα στο πρόσωπό του. Από αυτό που μετέφερε ως άνθρωπος, από ένα σημείο και μετά με έκαναν και ξέχασα το αμαξίδιό του και έβλεπα μπροστά μου έναν λεβέντη όρθιο με ένα ανάστημα πέντε μέτρα να χορεύει μια ζεμπεκιά για τους δικούς του ανθρώπους. Πραγματικά συγκλονίστηκα, κατέβηκα από τη σκηνή και άρχισα να του χτυπάω παλαμάκια και να τραγουδώ και κάποια στιγμή αισθάνθηκα την ανάγκη να γονατίσω και με τα δυο μου τα πόδια και δεν τολμούσα να τον κοιτάξω στην αρχή στα μάτια. Υποκλίθηκα σε αυτό το μεγαλείο της δύναμης. Όταν τελείωσε η βραδιά πήγα και τον βρήκα τον Στράτο και του λέω Σ΄ ευχαριστώ πολύ γιατί σήμερα μου έδωσες ένα τεράστιο μάθημα. Όταν σου έχει συμβεί αυτό το πολύ άσχημο πράγμα στη ζωή σου κι έχεις την ψυχική δύναμη και τη μαγκιά και την παληκαριά ψυχής να το ξεπερνάς και να βγαίνεις και μπροστά και να χορεύεις ένα λεβέντικο ζεμπέκικο, εγώ ότι και να έχω, όποια προβλήματα, μου τα εκμηδενίζεις. Και θέλω να σε παρακαλέσω, επειδή τραβούσε βίντεο ο μαέστρος μου να μου επιτρέψεις να το μοιραστώ με τον κόσμο που με ακολουθεί γιατί πιστεύω θα δώσεις μεγάλο μάθημα και δύναμη...» είπε χαρακτηριστικά ο Τσαλίκης.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top