GNTM 4: «Είμαι καλύτερος από τον Αιμιλιάνο!»

Αίλουρος is back – Άφησε άφωνους τους κριτές με τις ατάκες του

Ο μεγαλύτερος διαγωνισμός μόδας που κατάφερε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό για τρεις σεζόν,  επέστρεψε δυναμικά στην οθόνη του Star εντελώς ανανεωμένος και επίκαιρος, με αγόρια και κορίτσια να αγωνίζονται επί ίσοις όροις για τον τίτλο του GNTM 4!

GNTM 4: Η πρώτη εμφάνιση της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου στο πλατό!

Ο Κωνσταντίνος ή αλλιώς αίλουρος, όπως αποκαλεί τον εαυτό του, ήταν ο πρώτος διαγωνιζόμενος που είδαμε στην πρώτη audition. Είναι μόλις 20 χρόνων και όπως είπε είχε ξαναπάει και στις περσινές auditions του GNTM αλλά δεν είχε καταφέρει να προκριθεί στο bootcamp. 

Μόλις εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές εκείνοι τον θυμήθηκαν. Μάλιστα, όταν του είπαν ότι πέρυσι τον είχαν κόψει επειδή στη θέση του πήραν τον Αιμιλιάνο, εκείνος είπε ότι θεωρεί τον εαυτό του καλύτερο από τον Αιμιλιάνο. 

«Πιστεύω στον εαυτό μου πολύ περισσότερο φέτος», είπε στην κάμερα.  Έχοντας τρομερή αυτοπεποίθηση, ο Κωνσταντίνος στάθηκε μπροστά στους κριτές και τους “κέρδισε”, αφού πήρε τέσσερα ναι και πέρασε στην επόμενη φάση. «Δεν έχω κάτι να με φοβίζει, δεν έχω καθόλου άγχος και δεν έχω δει κάποιον ανταγωνισμό μέχρι στιγμής», είπε ο διαγωνιζόμενος.

«Πολύ αμφιβάλω αν θα βρω κάποιον ισάξιο αντίπαλο», είπε ο Κωνσταντίνος, κάτι που δείχνει τη μεγάλη αυτοπεποίθησή του.

Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 4 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top