GNTM 4: Η πρώτη εμφάνιση της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου στο πλατό!

Η ξανθιά καλλονή φέτος θα είναι η 4η κριτής

Με αέρα μοντέλου διεθνών προδιαγραφών έκανε την είσοδό της στο πλατό του GNTM 4 η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου!

Η ξανθιά καλλονή, η οποία φέτος θα είναι η 4η κριτής, εμφανίστηκε με μία σομόν σατέν τουαλέτα και εντυπωσίασε με την πασαρέλα της!

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Η νέα κριτής του GNTM - Ιδού το βιογραφικό της!

«Οι γονείς μου ανέκαθεν είχαν σχέση με τη μόδα στο εμπορικό κομμάτι. Αυτό μου έδωσε την ευκαιρία από μικρό παιδί να βρίσκομαι σε έναν χώρο γεμάτο χρώματα, υφάσματα, πατρόν, φωτογραφίες από όλα τα fashion show στον κόσμο και μοιραία στα 14 μου το μόντελινγκ εμφανίστηκε ως φυσική εξέλιξη στη ζωή μου. Στα 18 έφυγα στο εξωτερικό και από τότε δε σταμάτησα να ταξιδεύω. Λατρεύω τα editorials και τις φωτογραφήσεις αλλά τα fashion shows είναι αυτά που με χαρακτηρίζουν ως μοντέλο. Η πρώτη μου ανάμνηση από fashion show ήταν στο Βερολίνο για το MTV. Με έκανε να νιώσω τόσο μοναδικά, τόσο ξεχωριστά που σκέφτηκα: here i am!

Τα τελευταία 11 χρόνια μοιράζω τα χρόνια μου μεταξύ Νέας Υόρκης και Λος Άντζελες, όπου μένω μόνιμα. Το LA τα τελευταία πέντε χρόνια έχει εξελιχθεί σε hub της μόδας! Οπότε για μένα είναι το ιδανικό μέρος για να ζω! 

Στο ελληνικό Next Top Model περιμένω να δω μοντέλα, τα οποία τα επόμενα χρόνια θα πρωταγωνιστήσουν στις πασαρέλες και στις φωτογραφήσεις παγκοσμίως. Όπως είπε και η Coco Chanel: "Μόδα είναι αυτό που συμβαίνει κάθε στιγμή". Και αυτό που συμβαίνει τώρα είναι το GNTM», είπε το 34χρονο μοντέλο στην κάμερα του GNTM.

 

Η ίδια δεν έχει συμμετάσχει ποτέ ούτε σε καλλιστεία, ούτε σε ριάλιτι. Η πρώτη φορά που θα τη δούμε στην ελληνική τηλεόραση θα είναι στο Greece’s Next Top Model. 

To βιογραφικό της Iσμήνης και το book της είναι πλούσια από σημαντικές δουλειές. Έχει κάνει φωτογραφήσεις για τα πιο γνωστά περιοδικά μόδας του κόσμου, όπως είναι η Vogue και το Elle, ενώ έχει διανύσει… αρκετά χιλιόμετρα σε fashion shows διάσημων οίκων μόδας.

 

Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 4

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top