Έρωτας με διαφορά: Ζέτα και Κωστής ζουν τον έρωτά τους κι όπου βγει!

Δείτε το δεύτερο επεισόδιο του πρώτου κύκλου την Τρίτη στις 21:00 στο STAR

Δείτε το trailer του δεύτερου επεισοδίου

Λίγο πριν την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου της επιτυχημένης σειράς του STAR, Έρωτας με διαφορά, δείτε όλα τα επεισόδια της πρώτης σεζόν από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00.

Έρωτας με διαφορά: Ο 2ος κύκλος έρχεται να μας... σημαδέψει!

Ο Άρης συμβουλεύει τον Κωστή να μην μπλέξει σε αυτή τη σχέση!

Στο δεύτερο επεισόδιο της ερωτικής ιστορίας που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό, η Ζέτα (Φαίη Ξυλά) κι ο Κωστής (Βασίλης Μίχας) αποφασίζουν να ζήσουν αυτό που νιώθουν κι όπου τους βγάλει! Η Φαίη εγκρίνει απόλυτα αυτή τη σχέση. Η Μάρω, όμως, αρνείται να δεχτεί ότι η νύφη της βγαίνει με κάποιον άλλον κι ενημερώνει τον γιο της τον Στέλιο, με φωνητικά μηνύματα και e-mails. Τα παιδιά της, η Μαριάννα, η Πηνελόπη και ο Μάρκος προσπαθούν να διαχειριστούν τη νέα κατάσταση με τον δικό τους τρόπο.

Η Ελβίρα κι ο Φίλιππος έχουν διαφορετική άποψη για τους έρωτες με διαφορά ηλικίας

Ο κολλητός του Κωστή μπλέκεται πολύ συχνά σε καβγάδες!

Έρωτας με διαφορά: Έτσι ξεκίνησε ο έρωτας της Ζέτας και του Κωστή!

Ο Άρης βρίσκεται σε έντονο ανταγωνισμό με τη Μπέτυ, μια συνάδερφό του στην εταιρεία λογισμικού, όπου δουλεύουν και οι δύο δοκιμαστικά. Η Μπέτυ τού αρέσει, αλλά ταυτόχρονα τον κάνει έξαλλο με τη συμπεριφορά της. Ο Κωστής φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση τη Ζέτα, όταν μαζί με τον Άρη δημιουργούν αναστάτωση στη σχολική παράσταση του Μάρκου. Η Ελβίρα, που διαφωνεί εντελώς με τη σχέση της αδερφής της, αποφασίζει να εκθέσει τον Κωστή και τον καλεί στο πάρτι γενεθλίων του άντρα της, του Φίλιππου…

Ο Κωστής ανυπομονεί για ένα και μόνο τηλεφώνημα της Ζέτας!

Δείτε τα επεισόδια του 1ου κύκλου της σειράς Έρωτας με διαφορά

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top