Λύγισε η Καινούργιου: «Κι εγώ είμαι σε φάση που θέλω να κάνω παιδί»

Μίλησε για την Μαρία Ηλιάκη που έγινε μαμά και την παρεξήγηση που είχαν

Η Κατερίνα Καινούργιου και η Μαρία Ηλιάκη για πολλά χρόνια συνεργάζονταν στην εκπομπή του Alpha «Δέστε τους». 

Στη συνέχεια η φιλία τους πέρασε κρίση και οι δυο γυναίκες είχαν απομακρυνθεί. Ωστόσο, έχουν έρθει πιο κοντά από τότε που η Μαρία έμεινε έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Ηλιάκη: Αποκάλυψε το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους με τον σύντροφό της

Το πρωί της Παρασκευής, η Κατερίνα Καινούργιου «λύγισε» στον αέρα της εκπομπής της, μιλώντας για τη Μαρία Ηλιάκη και τη νέα της ζωή ενώ ευχήθηκε να γίνει κι αυτή σύντομα μαμά. 

«Όταν ξεκίνησα να βγαίνω μπροστά από τις κάμερες και με την Μαρία και με τον Νίκο δέθηκα πάρα πολύ. Επειδή με την Μαρία έχουμε ζήσει πολύ έντονες στιγμές οι δυο μας και ήξερα πόσο πολύ θέλει αυτό το παιδάκι κι επειδή είμαι κι εγώ σε μια φάση που μακάρι… Απλά συγκινούμαι…

Ξέρω πόσο πολύ το ήθελε. Στο μυαλό μου όλον αυτόν τον καιρό, όταν έμαθα ότι είναι έγκυος, παρόλο που είχαμε παρεξηγηθεί και είχαμε χαθεί όλα αυτά τα χρόνια, ήθελα τόσο πολύ να της στείλω ένα μήνυμα, να την αγκαλιάσω και ξαφνικά… Μιλάμε και μου έστειλε και μήνυμα «Πόσο όμορφα μιλάς για μένα», της έστελνα συνέχεια, είχαμε επικοινωνία και ξαφνικά σαν να έχει γίνει delete σε όλες τις άσχημες παρεξηγήσεις και θυμάμαι όλες τις όμορφες στιγμές που έχουμε περάσει και τις δύσκολες», εξομολογήθηκε, κλαίγοντας, η Κατερίνα Καινούργιου.

«Είχαμε βιώσει τις δύσκολες στιγμές ο ένας του άλλου. Θυμάμαι που είχε χάσει τη μαμά της, μια πολύ δύσκολη προσωπική μου στιγμή που μου είχε σταθεί πάρα πολύ… Και λέω, ρε παιδί, μήπως τότε είχαμε κάνει λάθη και δε θα έπρεπε και οι δύο να το είχαμε τραβήξει», είπε με δάκρυα στα μάτια.
Η Κατερίνα Καινούργιου και η Μαρία Ηλιάκη

Η Κατερίνα Καινούργιου και η Μαρία Ηλιάκη σε παλαιότερη εμφάνιση το 2013/ Φωτογραφία: NDP

Η Κατερίνα Καινούργιου τα τελευταία 2,5 χρόνια έχει σοβαρη σχέση με τον επιχειρηματία Φίλιππο Τσαγκρίδη. Το ζευγάρι συγκατοικεί στην Κηφισιά και φροντίζει στον ελεύθερο χρόνο του να κάνει ταξίδια!

Κατερίνα Καινούργιου - Φίλιππος Τσαγκρίδης

Κατερίνα Καινούργιου - Φίλιππος Τσαγκρίδης
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top