Ηλιάκη: Η έξοδος από το μαιευτήριο μαζί με την κόρη και τον σύντροφό της!

Ποιο όνομα θα δώσει στην μπέμπα της - Το αποκάλυψε η παρουσιάστρια

«Κατερίνα» είναι το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους ο Στέλιος Μανουσάκης και η Μαρία Ηλιάκη! Το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδί την περασμένη Δευτέρα και από εκείνη τη στιγμή η ζωή του άλλαξε. 

Μαρία Ηλιάκη: Όσα είπε ο σύντροφός της Στέλιος Μανουσάκης στους «Κου Κου»

Το περιοδικό OK! που κυκλοφορεί αύριο έχει αποκλειστικά τις φωτογραφίες της εξόδου από το μαιευτήριο με τη νεογέννητη κόρη τους αλλά και τις πρώτες δηλώσεις της παρουσιάστριας.

Μαρία Ηλιάκη: Η πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με την κόρη της!

«Μια διαδικασία τοκετού δεν μπορεί να είναι εύκολη. Όταν σου συμβαίνει πρώτη φορά είναι πολύ μεγάλες οι αγωνίες και τα άγχη. Ήμουν όμως σε σίγουρα χέρια. Πρώτον, γιατί ήταν ο Στέλιος δίπλα μου, που είναι γιατρός, οπότε δεν ανησυχούσα για το χειρουργείο. Δε θυμάμαι την πρώτη ημέρα στο χειρουργείο. Ούτε πώς πήγα στο δωμάτιο, ούτε αν κοιμήθηκα, ούτε πότε την πρωτοθήλασα, είναι όλα θολά από την πρώτη ημέρα. Θυμάμαι μόνο τη στιγμή που μου την έδωσαν πρώτη φορά να την κρατήσω» αποκάλυψε η παρουσιάστρια.

Μαρία Ηλιάκη: Πώς είναι οι πρώτες μέρες με το νεογέννητο στο σπίτι;

«Εγώ δεν ήμουν από τις γυναίκες που θα ονειρεύονταν πώς θα είναι η ζωή με το μωρό. Είχα μια εγκυμοσύνη με πολλές πρακτικές δυσκολίες, με σοβαρές ναυτίες, οπότε δεν ήμουν από εκείνες που χάζευαν την κοιλιά τους και έκαναν όνειρα. Ήθελα να γεννήσω, να τη δω και να σιγουρευτώ ότι είναι καλά. Τώρα αυτό που ζούμε στο σπίτι είναι ίσως και καλύτερο από αυτό που θα τολμούσα να έχω φανταστεί. Είναι ένα μικρό πλασματάκι που είναι δικό μου. Τη βλέπω και τρελαίνομαι. Τη μικρή θα την πούμε Κατερίνα, όπως λένε τη μαμά του Στέλιου» δήλωσε επίσης στο περιοδικό η Μαρία Ηλιάκη.

Δείτε την έξοδο της παρουσιάστριας από το μαιευτήριο
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top