Μαρία Ηλιάκη: Όσα είπε ο σύντροφός της Στέλιος Μανουσάκης στους «Κου Κου»

Γέννησε ένα κοριτσάκι στη Ζυρίχη η παρουσιάστρια

Άκρως συγκινημένη η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε το πρωί της Τρίτης στη «Φωλιά των Κου Κου» για τη φίλη της Μαρία Ηλιάκη, που τη Δευτέρα έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Κατερίνα Καραβάτου: Ξέσπασε σε κλάματα με τη γέννα της Μαρίας Ηλιάκη

Μαρία Ηλιάκη Κατερίνα Καραβάτου

Η παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της με τη χαρά, λέγοντας ότι η κορούλα της Μαρίας είναι από τα πιο όμορφα μωρά που έχει δει. Αμέσως μετά στο «αέρα» της εκπομπής βγήκε ο σύντροφός της, Στέλιος Μανουσάκης, όπου μίλησε για τον ερχομό της κορούλας του.

Μαρία Ηλιάκη: Μας δείχνει το παιδικό δωμάτιο του μωρού της!

Ο γυναικολόγος που ζει κι εργάζεται στη Ζυρίχη, είπε ότι η Μαρία Ηλιάκη είναι πολύ καλά στην υγεία της, ενώ περιέγραψε όλη την εμπειρία.

«Όλα βαίνουν φυσιολογικά. Ζούμε μοναδικές στιγμές. Το κλίμα είναι πολύ συγκινητικό. Ήμουν μαζί με τη Μαρία. Ήμουν μαζί ως πατέρας, όχι ως γιατρός. Είχε αγωνία, αλλά όχι όσο θα περίμενα. Τα κατάφερα καλά πιστεύω. Η Μαρία προσπαθούσε να είναι ψύχραιμη. Τόσοι γιατροί από πάνω της με τόσες γλώσσες», είπε αρχικά.

Στέλιος Μανουσάκης Κατερίνα Καραβάτου

«Όταν βγήκε το κορίτσι μας ήταν φοβερή στιγμή. Δεν έχω ξαναδεί τη Μαρία έτσι. Ήταν πραγματικά η μητρότητα ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της. Θα μείνουμε 3-4 μέρες στην κλινική. Το μωρό το βράδυ ήταν λίγο ανήσυχο. Είναι πολύ σπουδαίες οι στιγμές. Επέλεξα να μην είναι ο μαιευτήρας της, γιατί σε περιπτώσεις χειρουργείου πρέπει να έχεις καθαρό μυαλό»υ, συμπλήρωσε ο ευτυχής πατέρας.

Μαρία Ηλιάκη- Στέλιος Μανουσάκης: Έκαναν φωτογράφιση και είναι full in love

Στην ερώτηση γιατί δεν ήταν ο ίδιος μαιευτήρας της Μαρίας Ηλιάκη, απάντησε: «Σε περιπτώσεις χειρουργείου χρειάζεσαι καθαρό μυαλό και καλό θα είναι να μην κάνει ο ίδιος ο γυναικολόγος την καισαρική στη γυναίκα του».

Τέλος, ο Στέλιος Μανουσάκης ανέφερε πως σύντομα θα έρθει όλη η οικογένεια στην Ελλάδα και θα γλεντήσουν μαζί με την Κατερίνα στα αγαπημένα τους Χανιά.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top