MasterChef – Διονύσης: «Έκανα λάθη. Είναι παρεξηγήσιμος ο τρόπος μου»

«Ήθελα και εγώ να κερδίσει η Μαργαρίτα»

Ο μεγάλος τελικός του MasterChef 5 πραγματοποιήθηκε και μεγάλη νικήτρια ήταν η Μαργαρίτα Νικολαϊδη.

Τη δεύτερη θέση κατέκτησε  ο Διονύσης Σαρακίνης, ο οποίος όλο αυτό το διάστημα δε βγήκε καθόλου από  τον διαγωνισμό μαγειρικής.

MasterChef Τελικός: Ο Διονύσης συγκινημένος στην αγκαλιά των γονιών του

Λίγα 24ωρα μετά το τέλος του παιχνιδιού βρέθηκε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου Κου» και μίλησε για όλα όσα βίωσε αυτούς τους μήνες της παραμονής του στο MasterChef 5.

MasterChef – Διονύσης Σαρακίνης: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον μεγάλο τελικό!

Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε η δήλωση που έκανε για τη Μαργαρίτα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ήταν πολύ σημαντικό που ήμουν στον διαγωνισμό με τη Μαργαρίτα. Ήθελα και εγώ να κερδίσει η Μαργαρίτα. Δεν ντρέπομαι να το πω. Στις προβλέψεις που είχαμε κάνει είχα πει ότι ήθελα να κερδίσει. Έχεις ένα μαγειρικό ταλέντο δίπλα σου και το σέβεσαι… μαγειρικά αλλά και σαν άνθρωπο».

«Έκανα λάθη μέσα στο MasterChef 5»

Πολύς λόγος έχει γίνει όλο αυτό το διάστημα για τη συμπεριφορά του Διονύση, αφού πολλοί είναι εκείνοι που είχαν δηλώσει πως είναι πολύ απότομος, νευρικός και ήταν άλλος πίσω από τις κάμερες.

«Ήταν βαρύς ο εγκλεισμός και δε μου πήγε καλά. Μπορεί να νόμιζα ότι δε με είχε επηρεάσει, αλλά δεν ήταν έτσι τελικά. Υπάρχει ανταγωνισμός, είναι ένα παιχνίδι. Ο καθένας μπορεί να παίξει με όποια όπλα διαθέτει, μαγειρικά ή ο χαρακτήρας του. Έκανα λάθη και το παραδέχομαι. Όταν ανέβασα στον εξώστη τη Μαργαρίτα δεν το έκανα στρατηγικά. Όταν πήρα τον Τζιοβάνι στην ομάδα μου στην ομαδική δοκιμασία στον τελικό ήταν η μόνη φορά που κινήθηκα στρατηγικά. Δεν ήθελα να δυσκολέψω τη Μαργαρίτα, αλλά ήθελα να διευκολύνω την… κουζίνα μου. Ο Τζιοβάνι ήταν ο καλύτερος σε όλα».

«Η Μαρίνα μπήκε με στρατηγική μέσα στο παιχνίδι»

Ο Διονύσης αν και δεν είχε καλή σχέση με τη Μαρίνα στην ομαδική δοκιμασία του τελικού την ήθελε στη δική του ομάδα γιατί όπως είπε είναι καλή μαγείρισσα και δεν έχει να κάνει με τον χαρακτήρα της.

«Η Μαρίνα έλεγε άλλα μπροστά μου και άλλα πίσω μου και αυτό με πείραξε. Μπήκε με στρατηγική μέσα στο παιχνίδι», είπε για τη ρήξη που υπήρξε ανάμεσά τους.

«Είναι παρεξηγήσιμος ο τρόπος μου»

Ο δεύτερος φιναλίστ του MasterChef 5 δεν παρέλειψε να μιλήσει για τον χαρακτήρα του, ενώ παραδέχτηκε πως πολλές φορ΄΄ες ήταν... φάουλ. «Σίγουρα σε πολλά πράγματα χωρίς να το καταλαβαίνω έβγαινα φάουλ. Ακόμα και για μένα. Σίγουρα θα μπορούσα να αλλάξω πολλά πράγματα, είναι παρεξηγήσιμος ο τρόπος μου. Από την πρώτη στιγμή που μπήκαμε στον διαγωνισμό ξέραμε όλοι πότε γράφουν οι κάμερες, πότε τα μικρόφωνα είναι ανοιχτά, πότε μας παρακολουθούν, πότε ξέρουν τι λέμε. Δεν είναι πολύ ωραίο να λέμε ότι πίσω από τις κάμερες αυτός και αυτός ήταν διαφορετικός. Όλοι ήμασταν το ίδιο».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top