Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Τι θα κάνει το έπαθλο που κέρδισε στο MasterChef 5

Η πρώτη Ελληνίδα MasterChef κέρδισε 60.000 ευρώ

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη έγραψε ιστορία ως η πρώτη Ελληνίδα MasterChef και νικήτρια του επάθλου των 50.000 ευρώ!

MasterChef Τελικός: Μεγάλη νικήτρια η Μαργαρίτα Νικολαΐδη!

Στο πλατό της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Πέμπτης και μίλησε στην Κατερίνα Καραβάτου για όλους και για όλα.

Να θυμίσουμε ότι η Μαργαρίτα εκτός από το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ, είχε κερδίσει και στο Silver Award 10.000 ευρώ! 

MasterChef Τελικός - Μαργαρίτα Νικολαΐδη: «Δεν το πιστεύω… Ζω ένα όνειρο!»

Όσον αφορά το πού θα ξοδέψει τις 60.000 ευρώ που κέρδισε από τον διαγωνισμό μαγειρικής, η 27χρονη αποκάλυψε ότι στο μέλλον σχεδιάζει να ανοίξει ζαχαροπλαστείο. Η Μαργαρίτα ανέφερε ωστόσο πως τώρα προέχει να δουλέψει στην κουζίνα και να αποκτήσει εμπειρίες.
«Δήλωσα πως θέλω να κάνουμε ένα ζαχαροπλαστείο. Δεν το είπα αυθόρμητα. Ενώ έγινα μαγείρισσα είχα πάντα αυτό το θέμα με τα γλυκά. Αυτό στο πολύ μέλλον. Τώρα τα σχέδια τα τωρινά είναι να δουλέψω με έναν καλό σεφ. Να μάθω. Έχω να μάθω πάρα πολλά. Δεν είμαι έτοιμη να ανοίξω μαγαζί. Το έχουν καταλάβει όλοι, το καταλαβαίνω και εγώ πιο πολύ. Το σημαντικότερο για μένα τώρα είναι να δουλέψω δίπλα σε έναν σεφ και να πάρω εμπειρίες. Μακάρι να μας επιτρέψουν να φύγουμε και στο εξωτερικό και να δούμε κάποια πράγματα. Αυτό που μου έλεγε ο Τζιοβάνι είναι πως μου λείπει το να ταξιδέψω και να δω κάτι διαφορετικό. Και όντως εγώ το ένιωσα και στο παιχνίδι ότι μου λείπει η εμπειρία» είπε, μεταξύ άλλων, η Μαργαρίτα.

Μαργαρίτα νικήτρια masterChef
 

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 5

Διαβάστε όλα τα θέματα για το MasterChef 5

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top