MasterChef Τελικός: Τι ζήτησε ο Διονύσης απο την Ανούς όταν αποχώρησε

Οι δύο πρώην παίκτες του MasterChef είναι ζευγάρι

Ο Διονύσης Σαρακίνης είναι ένα από τους δύο φιναλίστ του MasterChef 5. Λίγο πριν τον αυριανό (09/06) τελικό του διαγωνισμού μαγειρικής η Ανούς βρέθηκε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και μίλησε για τον νεαρό παίκτη.

Η Ανούς και ο Διονύσης κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ήρθαν πολύ κοντά και τελικά έγιναν ζευγάρι. Η Κατερίνα Καραβάτου της ζήτησε να σχολιάσει όλα αυτά που έχουν ακουστεί κατά καιρούς για εκείνον από κάποιους συμπαίκτες του, οι οποίοι έχουν δηλώσει πως είναι άλλος άνθρωπος πίσω από τις κάμερες.

MasterChef 5: Η Ανούς απαντάει στις φήμες χωρισμού με τον Διονύση

«Ο Διονύσης έχει αδικηθεί στον διαγωνισμό από τους συμπαίκτες του. Τους βγήκε από τα bad boys η ρετσινιά τους και τους έμεινε. Αυτό δεν αλλάζει. Είναι αληθινοί, έντονοι και πολλοί εκφραστικοί. Αν σε κάποιους δεν αρέσει αυτό μην ασχολούνται. Αυτής της άποψης είμαι. Τώρα το να βγαίνουν κάποιοι και να λένε μόνο τα αρνητικά δεν τους κάνει καλύτερους», είπε αρχικά.

Η Ανούς και ο Διονύσης ήρθαν πολύ κοντά στο MasterChef 5

Η Ανούς και ο Διονύσης ήρθαν πολύ κοντά στο MasterChef 5


«Έχει ακουστεί ότι ο Διονύσης γίνεται χειρότερος  όταν κλείνουν οι κάμερες. Διαφωνώ πλήρως. Ήταν έντονος στις δοκιμασίες της μαγειρικής γιατί δεν ήξερε πώς να το διαχειριστεί. Όταν έκλειναν οι κάμερες το μόνο που ήθελε ήταν να πάει σπίτι και να ηρεμήσει. Για μένα ήταν πιο ήρεμος πίσω από τις κάμερες από ότι ήταν μπροστά. Ασχολήθηκε με το MasterChef περισσότερο μαγειρικά. Το είδε σαν μαγειρική μόνο. Οι αντιδράσεις του είναι όπως θα ήταν με μία ομάδα μαγειρικής και έξω από τον διαγωνισμό», πρόσθεσε.

Κλείνοντας, αποκάλυψε πως όταν εκείνη βγήκε από τον διαγωνισμό ο Διονύσης της έδωσε το τηλέφωνο της μητέρας του, ώστε να την ενημερώσει ότι όλα είναι καλά.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top