Άγριες Μέλισσες: Η σκηνή που έκανε τον «Γιάννο» να κλάψει

Θα εμφανιστεί ξανά στη δραματική σειρά ο Ιωάννης Αθανασόπουλος;

Αυλαία έριξε ο δεύτερος κύκλος της δραματικής σειράς «Άγριες Μέλισσες» με πάρα πολλούς ηθοποιούς να αποχαιρετούν τους συναδέλφους τους αλλά και τους τηλεθεατές.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Ιωάννης Αθανασόπουλος, ο οποίος ενσάρκωσε τον «Γιάννο Σεβαστό». Μπορεί να είχε «πεθάνει» από τον πρώτο κύκλο, αλλά είχε κάνει κάποιες εμφανίσεις μέσα από flashback.

Άγριες Μέλισσες: Έπαιξε η κόρη του «Μιλτιάδη» και δεν το κατάλαβε κανείς

Ο ίδιος μίλησε και για την τελευταία πολύ συγκινητική σκηνή που είχε με τον «Μιλτιάδη Σεβαστό» κατά κόσμον, Γιώργο Γάλλο, όταν εκείνος πέθαινε.

Η τελευταία σκηνή του Μιλτιάδη από τις Άγριες Μέλισσες


«Αυτόν τον άνθρωπο τον έχω στην καρδιά μου και τον αγαπώ πάρα πολύ. Χαίρομαι που η χώρα μας γνώρισε αυτόν τον ηθοποιό», είπε αρχικά στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», σημειώνοντας πως δε θα τον δούμε ξανά στη σειρά: «Δε θα εμφανιστώ ξανά στις Άγριες Μέλισσες. Αρκετό φάντασμα είδατε φέτος, δεν έχει άλλο. Πάμε γι’ άλλα. Όλα ξεκινούν από τους σεναριογράφους, αλλά νομίζω ότι κι εγώ κάτι έκανα καλά. Εκείνη τη μέρα, πραγματικά σου μιλάω, έκλαιγα ακούγοντας τον Γιώργο Γάλλο να τραγουδάει, είναι σπουδαίος ηθοποιός. Αυτόν τον άνθρωπο τον έχω στην καρδιά μου και τον αγαπώ πάρα πολύ. Χαίρομαι που η χώρα μας γνώρισε αυτόν τον ηθοποιό. Ήταν πολύ δύσκολη αυτή η σκηνή, η συγκίνηση ήταν διπλή για μένα γιατί ήταν και η τελευταία σκηνή του Γιάννου και γυρίστηκε μόνο μια φορά. Την Πέμπτη που είδαμε το επεισόδιο με τη μητέρα μου, κλαίγαμε σε όλη τη διάρκεια».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top