Eurovision: Είχε πάρει ναρκωτικά ο Ιταλός νικητής; Δείτε το επίμαχο πλάνο

Η ανακοίνωση της EBU για τους Maneskin και το σπασμένο ποτήρι

Δείτε στο βίντεο από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» το επίμαχο πλάνο που «άναψε» φωτιές

Η ιταλική ροκ μπάντα Maneskin ανέβηκε στο stage του Ahoy Arena στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας και «έκλεψε» τις εντυπώσεις με το «Zitti e buoni».

Eurovision 2021: Νικήτρια η Ιταλία! - Ποιες χώρες μπήκαν στη δεκάδα;

Η Ιταλία στέφθηκε νικήτρια του 65ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision 2021 συγκεντρώνοντας 524 πόντους.

Måneskin: Από μπάντα των… δρόμων της Ρώμης στην κορυφή της Eurovision!

Ωστόσο, τα τελευταία 24ωρα έχει δημιουργηθεί σάλος με αφορμή ένα πλάνο που δείχνει τον frontman του συγκροτήματος, Damiano David, να κάνει μία… περίεργη κίνηση προς τα μπροστά και να σκύβει στο τραπεζάκι.

Eurovision 2021: Τι απαντά για τα ναρκωτικά ο τραγουδιστής των Maneskin

Πολλοί έσπευσαν να σχολιάσουν πως έκανε χρήση ναρκωτικών. Μετά τον ντόρο που δημιουργήθηκε ο τραγουδιστής δήλωσε πως πρόκειται να υποβληθεί σε τοξικολογικές εξετάσεις όταν επιστρέψει στη χώρα του, προκειμένου να αποδείξει πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Από την πλευρά της, η EBU εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι ο 22χρονος Damiano David έσκυψε στο τραπεζάκι για να δει τα σπασμένα γυαλιά απο το ποτήρι που έκκανε θρύψαλα ο κιθαρίστας της μπάντας : «Γνωρίζουμε τις εικασίες σχετικά με το πλάνο των Ιταλών νικητών του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision στο Green Room χθες το βράδυ. Το συγκρότημα αρνήθηκε τους ισχυρισμούς για χρήση ναρκωτικών και ο εν λόγω τραγουδιστής θα κάνει εθελοντικά τοξικολογικές εξετάσεις, όταν επιστρέψει στο σπίτι του. Αυτό το ζήτησαν οι ίδιοι χθες το βράδυ, αλλά δεν μπόρεσε να διοργανωθεί αμέσως από την EBU. Το συγκρότημα, η διοίκηση και ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας μας μάς ενημέρωσαν ότι δεν υπήρχαν ναρκωτικά στο Green Room και εξήγησαν ότι ένα ποτήρι έσπασε στο τραπέζι τους και καθαριζόταν από τον τραγουδιστή. Η EBU μπορεί να επιβεβαιώσει ότι βρέθηκε σπασμένο γυαλί μετά από επιτόπιο έλεγχο. Συνεχίζουμε να εξετάζουμε προσεκτικά τα πλάνα και θα ενημερώσουμε για περαιτέρω εξελίξεις».

 


Τα μέλη της μπάντας δεν έκατσαν με σταυρωμένα χέρια και έκαναν μία νέα ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, η οποία αναφέρει: «Είμαστε σοκαρισμένοι, επειδή κάποιοι λένε πως ο Damiano παίρνει ναρκωτικά. Είμαστε εναντίον των ναρκωτικών και δεν έχουμε χρησιμοποιήσει πότε κοκαΐνη. Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τεστ, επειδή δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε. Είμαστε εδώ για να παίξουμε την μουσική μας και είμαστε χαρούμενοι για την νίκη μας στην Eurovision και θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους μας υποστήριξαν. Η Ροκ ποτέ δεν πεθαίνει. Σας αγαπάμε».

Η ανάρτηση των Maneskin


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top