Eurovision 2021: Τα στοιχήματα θέτουν εντός δεκάδας Ελλάδα και Κύπρο;

Ποιες θέσεις θα κατακτήσουν η Stefania και η Έλενα Τσαγκρινού;

Δείτε τα μεγάλα φαβορί της Eurovision 2021 από τη «Φωλιά των Κου Κου»

Μπορεί η πανδημία του κορωνοϊού να ακύρωσε την περσινή Eurovision, αλλά o 65oς διαγωνισμός της Eurovision 2021 είναι γεγονός.  Ήδη ολοκληρώθηκαν οι ημιτελικοί του φετινού διαγωνισμού, με την Ελλάδα και την Κύπρο να κερδίζουν την πολυπόθητη θέση τους στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.  

Χθες, Πέμπτη, στον β’ ημιτελικό της Eurovision η Στεφανία Λυμπερακάκη έδωσε ένα φανταστικό performance. H 18χρονη τραγούδησε το «Last Dance» και εντυπωσίασε τόσο το κοινό της Ahoy Arena στο Ρότερνταμ, αλλά και τους τηλεθεατές σε όλη την Ευρώπη.  

Άραγε, ποια θέση θα κατακτήσει τελικά η Stefania για την Ελλάδα, αλλά και η Έλενα Τσαγκρινού για την Κύπρο; 

Στοιχήματα Eurovision 2021: Εκτός δεκάδας η Ελλάδα και η Κύπρος!

Λέγεται εδώ και χρόνια πως η σειρά εμφάνισης του κάθε τραγουδιού στον μεγάλο τελικό της Eurovision, επηρεάζει τη γνώμη του κοινού! Αυτό συμβαίνει επειδή τα τραγούδια που βρίσκονται στην αρχή της παρουσίασης είναι πιο πιθανό να... «ξεχαστούν» από το κοινό μέχρι το τέλος του διαγωνιστικού μέρους, το οποίο συνήθως έχει γύρω στις 25 χώρες να διαγωνίζονται.  

Eurovision 2021 - Τελικός: Οι θέσεις που θα εμφανιστούν Ελλάδα και Κύπρος

Eurovision 2021: Η Έλενα Τσαγκρινού θα εκπροσωπήσει την Κύπρο με το τραγούδι «El Diablo»/ APimages

Έτσι, θεωρητικά η Κύπρος δεν θα είναι σε ευνοϊκή θέση, αφού η Έλενα Τσαγκρινού κληρώθηκε να εμφανιστεί πρώτη στον αυριανό τελικό! Η εξέλιξη αυτή έχει επηρεάσει την κατάταξη του τραγουδιού στα στοιχήματα για τον νικητή: το ξεσηκωτικό «El Diablo» πριν τους ημιτελικούς ήταν αρκετά ψηλά, με πολλούς να στοιχηματίζουν πως μπορεί να κατακτήσει ακόμα και την 4η θέση. Ωστόσο, τώρα φαίνεται πως η Έλενα Τσαγκρινού θα βρίσκεται … οριακά εκτός δεκάδας, αφού τα στοιχήματα την θέλουν στην 11η θέση.  

Έλενα Τσαγκρινού: «Πάμε για μια μεγάλη μάχη στον τελικό της Eurovision»

Η Stefania θα τραγουδήσει το «Last Dance» δέκατη στη σειρά παρουσίασης του τελικού της Eurovision 2021. Όμως, ούτε και εκείνη φαίνεται να βρίσκεται τελικά εντός του top 10 των καλύτερων τραγουδιών. Τα στοιχήματα τοποθετούν την Ελλάδα στη 14η θέση.  

Eurovision: Οι καλύτερες και οι χειρότερες συμμετοχές της Ελλάδας

Eurovision 2021: Ποια είναι τα μεγάλα φαβορί σύμφωνα με τα προγνωστικά; 

Η αλήθεια είναι πως o διαγωνισμός της Eurovision για το 2021 έχει μερικές πολύ ιδιαίτερες συμμετοχές, οπότε ο ανταγωνισμός είναι στα ύψη! 

Τα στοιχήματα έως αυτή τη στιγμή θεωρούν πως το μεγάλο φαβορί της βραδιάς θα είναι η Ιταλία, ενώ στη δεύτερη και την τρίτη θέση θα βρεθούν η Μάλτα και η Γαλλία αντίστοιχα. Στην τέταρτη θέση ίσως δούμε την Ελβετία, ενώ στην 5η θέση είναι πολύ πιθανόν να δούμε την Ουκρανία.  

Eurovision 2021: Η Έλενα Παπαρίζου στη σκηνή μετά από 15 χρόνια!

Ωστόσο, ένα φαβορί της τελευταίας στιγμής είναι και η Φινλανδία, η οποία κέρδισε τις εντυπώσεις στον χθεσινό ημιτελικό, με το μέταλ τραγούδι που θύμισε τους Lordi στον διαγωνισμό της Eurovision στην Αθήνα του 2006.  

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top