Πάρε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό του ΒΟΧ για να παραγγέλνεις ξανά και ξανά

204 τυχεροί θα κερδίσουν μοναδικά δώρα – Γίνε ένας απ´αυτούς!

ΒΟΧ διαγωνισμός

Το ήξερες ότι υπάρχουν πολλοί λόγοι για να κατεβάσεις το ΒΟΧ food delivery app;

Ο πρώτος είναι ότι μπορείς να γίνεις ένας από τους 204 τυχερούς που θα κερδίσουν μοναδικά δώρα.

Πώς; Eίναι απλό! Για να πάρεις μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό, θα πρέπει να μπεις εδώ, να δώσεις μία απάντηση στην ερώτηση «τι παραγγέλνεις από το ΒΟΧ food delivery app», να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου και φυσικά να κατεβάσεις το app του ΒΟΧ!

Στη συνέχεια θα μπεις στην κλήρωση για να κερδίσεις ένα από τα Limited Edition BOX Lunchbags ή κουπόνια των 5 ευρώ από το BOX food delivery app!

Και ξέρεις και κάτι ακόμα; Με το ΒΟΧ food delivery app θα κολλήσεις, καθώς δε σταματά να σε επιβραβεύει. Κάθε φορά που παραγγέλνεις, κερδίζεις εκπτώσεις και GB στην παραγγελία σου.

Τα προνόμια όμως δεν σταματούν εδώ. Το ΒΟΧ food delivery app θα γίνει το αγαπημένο σου γιατί πολύ απλά πάει σύμφωνα με τα γούστα και τη διάθεσή σου. Είτε ψήνεσαι για ένα λαχταριστό καφεδάκι, είτε απλά πεθύμησες την αγαπημένη σου συνταγή από το εστιατόριο της επιλογής σου, δεν έχεις παρά να ανοίξεις το app, και μετά από μερικά clicks να τα περιμένεις στην πόρτα σου εύκολα και γρήγορα!

Αν πάλι θες να σου έρθουν τα ψώνια του supermarket στο σπίτι, το ΒΟΧ food delivery app έχει τη λύση και γι´αυτό. Κατέβασε το app, επέλεξε το supermarket της επιλογής σου, φτιάξε τη λίστα με τα ψώνια και… voilà γιατί τα πράγματα είναι απλά.

Όσο για το πώς πληρώνεις τον καφέ σου, το φαγητό σου ή τα ψώνια του supermarket; Έχεις τρεις εναλλακτικές. Μπορείς να το κάνεις με μετρητά, ή με τη χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας στο site και στο app. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα πληρωμής με την κάρτα Ticket Restaurant®

Τέσσερα χαρακτηριστικά που κάνουν το ΒΟΧ food delivery app να ξεχωρίζει 

Κερδίζεις ξανά και ξανά με το πρόγραμμα ανταμοιβής του ΒΟΧ: Με το ΒΟΧ food delivery app κάθε μέρα είναι… η τυχερή σου μέρα! Πίσω από κάθε παραγγελία που κάνεις κρύβεται και μία επιβράβευση με πόντους. Αυτούς στη συνέχεια μπορείς να τους εξαργυρώσεις σε εκπτώσεις, GB και μοναδικά προνόμια. Τι πρέπει να κάνεις; Κατέβασε το ΒΟΧ food delivery app, κάνε την πρώτη σου παραγγελία, συγκέντρωσε πόντους και επωφελήσου με εκπτώσεις στην επόµενη παραγγελία σου έως και δωροεπιταγές από τους µεγάλους συνεργάτες του ΒΟΧ!

Προγραμμάτισε την ώρα της παραγγελίας σου: Βαριέσαι να περιμένεις ή πεινάς τόσο πολύ που δεν αντέχεις την αναμονή σε ώρες αιχμής; Μήπως απλά θες να πιεις το καφεδάκι σου συγκεκριμένη ώρα ή να σε περιμένει στο γραφείο νωρίς το πρωί; To BOX food delivery app έχει φροντίσει για όλα! Το ήξερες ότι μπορείς να κάνεις προπαραγγελία του φαγητού ή του καφέ σου και να σου χτυπήσουν το κουδούνι την ώρα που εσύ έχεις επιλέξει; Μπες στο BOX food delivery app, διάλεξε τι θες να παραγγείλεις από το κατάστημα της επιλογής σου και προγραμμάτισε την ημέρα και ώρα που θες να παραλάβεις σε διάστημα έως και 5 ημερών! Τα υπόλοιπα… άστα στο ΒΟΧ!

Το ΒΟΧ ταιριάζει στα γούστα σου: Έχεις όρεξη για σουβλάκια ή pizza; Μήπως προτιμάς sushi ή θα ήθελες ένα burger; Λαχτάρισες μαγειρευτό φαγητό της… μαμάς ή είσαι λάτρης της ethnic κουζίνας; Ίσως απλά λιγουρεύτηκες ένα γλυκο, ή παγωτό; Ή… θες να πιεις ένα ποτό; Όλες τις παραπάνω επιλογές -και ακόμα περισσότερες- θα τις βρεις στο BOX food delivery app. Άκου τώρα και το καλύτερο! Μπορείς να δημιουργήσεις το δικό σου γευστικό προφίλ και να μη χάνεις ευκαιρία να δοκιμάζεις καταστήματα, πιάτα και προσφορές που πάνε σύμφωνα με τα γούστα σου. Εσύ δεν έχει παρά να επιλέξεις τις κουζίνες και τις γεύσεις που προτιμάς. Μετά αναλαμβάνει δράση το ΒΟΧ, το οποίο θα σου κάνει συχνότερα προτάσεις από τα καλύτερα καταστήματα της περιοχής σου. Όποτε θες, μπορείς απλά να διαμορφώσεις ή να αλλάξεις τις προτιμήσεις σου.

Κερδίζεις GΒ από την COSMOTE! Θες να τρώς καλά και να σερφάρεις ατελείωτα; Ευκολάκι για το ΒΟΧ food delivery app, αφού για πρώτη φορά σου δίνει τη δυνατότητα να μετατρέψεις την παραγγελία φαγητού σε… GΒ! Ναι, καλά διάβασες. Αν αναρωτιέσαι πώς γίνεται αυτό, η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη. Εξαργύρωσε τους πόντους σου σε πακέτα GΒ από την COSMOTE. Διάλεξε το πακέτο των 2GB ή 1GB εξαργυρώνοντας 300 και 50 πόντους αντίστοιχα. Αν είσαι μάλιστα συνδρομητής COSMOTE σταθερής και κινητής, μπορείς μέσα από το ΒΟΧ να κερδίσεις έκπτωση 10% στις παραγγελίες σου, µε κωδικό DEALS for YOU.

Mερικά ακόμα πράγματα που δεν ήξερες για το ΒΟΧ 

Όταν κατεβάσεις το food delivery app του BOX, θα μπορείς να έχεις συγκεντρωμένες όλες τις επιχειρήσεις εστίασης στην περιοχή σου.

Μόλις βρεις το κατάστημα που προτιμάς, μπορείς να δεις το μενού του, τον τιμοκατάλογό του αλλά και πληροφορίες για τον χρόνο παράδοσης.

Παράλληλα έχεις τη δυνατότητα της διάδρασης, κάνοντας σχόλια για το κάθε κατάστημα αλλά και δημόσιες προτάσεις για συγκεκριμένα πιάτα. Αν μάλιστα δοκίμασες ένα πιάτο και ξετρελάθηκες, μπορείς να το προτείνεις και στους φίλους σου!

Μέχρι σήμερα το ΒΟΧ συνεργάζεται για την παραγγελία φαγητού, καφέ ή και ειδών supemarket με περισσότερα από 9.000 καταστήµατα πανελλαδικά. Η υπηρεσία εµπλουτίζεται συνεχώς µε νέα καταστήµατα ενώ αυξάνει τις συνεργασίες της µε µεγάλες αλυσίδες εστίασης. 

Κατέβασε το ΒΟΧ και παράγγειλε

Ακόμα περιμένεις; Κάνε την παραγγελία σου μέσα από το app (Android, iOS) και το site (www.box.gr), εύκολα και γρήγορα, ανακαλύπτοντας τις μοναδικές δυνατότητες που σου προσφέρει το ΒΟΧ food delivery app.

Κάλυψε τις ξεχωριστές σου ανάγκες, ανακαλύπτοντας παράλληλα τις μοναδικές νέες δυνατότητες του ΒΟΧ, το οποίο είναι εύχρηστο, εστιάζει στην προσωποποιημένη αναζήτηση, ενώ σου προσφέρει και μεγάλη ποικιλία επιλογών.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top