MasterChef 5: Ποιον συμπαίκτη τους… κάρφωσαν Ιωάννης, Νίκος & Διονύσης;

Η απόφασή του στην ομαδική δοκιμασία έφερε αντιπαραθέσεις

Την τακτική του Αλέξανδρου Συνοδινού σχολίασαν ο Ιωάννης, ο Διονύσης κι ο Σκορδάκης στην έναρξη του επεισοδίου του MasterChef 5 το βράδυ της Τρίτης.

MasterChef 5: Τζαμάλ ή Σκορδάκης; Ποιος από τους δύο αποχώρησε;

MasterChef 5: Αυτό είναι το πιάτο αντιγραφής για τη δοκιμασία αποχώρησης

Διονύσης: «Η Ελλάδα θα πανηγυρίσει σαν το Euro - Θα φύγει το Μαρινάκι μας»

Κατά τη διάρκεια του πρωινού τους, οι τρεις διαγωνιζόμενοι πέρασαν από… κόσκινο τον συμπαίκτη του και τις επιλογές που έκανε στην τελευταία δοκιμασία με τις τρεις ομάδες. 

Αλέξανδρος Συνοδινός

MasterChef: Ο παίκτης που παίρνει ασυλία και οι υποψήφιοι για αποχώρηση

MasterChef 5: Το «κρατς» που τρέλανε κριτές και εξώστη

MasterChef 5: Οι κριτές δε σταματούσαν να τρώνε τα tacos του Παύλου!

«Ο Αλέξανδρος τους έβαλε όλους έτσι στην ομαδική δοκιμασία επειδή δεν έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του. Κράτησε τους πιο δυνατούς κι ανακάτεψε τους άλλους. Εμένα δε μου αρέσει να παίζω έτσι. Να παίζεις στα ίσα, ούτε στρατηγικά ούτε να τους βάλεις να τσακώνονται μεταξύ τους αλλά ας κερδίσει ο καλύτερος…», είπε ο Νίκος Σκορδάκης. «Του βγήκε μόνο ότι κέρδισε, τώρα τα άλλα που ήθελε να πέσουν τσακωμοί και να γίνει χαμός δεν έγινε. Αν ήθελε να παίξει δίκαια, δεν έπαιξε. Ο πατέρας μου μού λέει "με όποιον δάσκαλο καθίσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις". Δεν πιστεύω ότι η απόφαση ήταν καθαρά δική του αλλά από ανώτερες δυνάμεις... κακές πεθερές!», σχολίασε ο Ιωάννης με τους δύο συμπαίκτες του να συμφωνούν.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top