Ο τοίχος του MasterChef - Απόψε έρχεται η δημοφιλέστερη ομαδική δοκιμασία

Συντονιστείτε σήμερα Τετάρτη, στις 21.00 στο Star

Μετά την αποχώρηση της Μαρίας το βράδυ της Τρίτης, στο MasterChef 5 συνεχίζουν οι top 11. Αυτοί είναι οι: Αλέξανδρος, Ανούς, Διονύσης, Ιωάννης, Λία, Μαργαρίτα, Μαρίνα, Νίκος, Παναγιώτης, Παύλος, Τζιοβάνι.

Η ώρα για την πιο γνωστή ομαδική δοκιμασία του MasterChef 5 έφτασε! Ο τοίχος, που όλοι περιμέναν με αγωνία, ίσως βοηθήσει κάποιους να κάνουν τα δικά τους σχέδια πραγματικότητα. Ο Διονύσης, ως νικητής του Τεστ Δημιουργικότητας, έχει στη διάθεση του πλεονεκτήματα για τη διαμόρφωση της μπλε και της κόκκινης ομάδα. Θα κάνει άραγε μεγάλες ανατροπές;

Δείτε την αποχώρηση της Μαρίας από τον διαγωνισμό

MasterChef 5 συνεχίζουν οι top 11

Στο MasterChef 5 συνεχίζουν οι top 11

Ο τοίχος του MasterChef - Απόψε έρχεται η δημοφιλέστερη ομαδική δοκιμασία 

Την Τετάρτη έρχεται η δημοφιλέστερη Ομαδική Δοκιμασία του MasterChef! Ο μαγειρικός τοίχος έχει τη δική του ιστορία και απόψε θα γραφτεί ένα νέο κεφάλαιο.

MasterChef 5 - Διονύσης: Έσωσε την Ανούς με την κάρτα ασυλίας ή όχι;

Η σημερινή ομαδική φαίνεται να είναι κομμένη και ραμμένη για κάποια από τα μέλη των δύο ομάδων. Όσοι γνωρίζονται αρκετά καλά μαγειρικά, μέσα από τις δοκιμασίες που έχουν περάσει όλο αυτό το διάστημα στον διαγωνισμό, ίσως καταφέρουν να επικοινωνήσουν, αρκεί όμως η φωνή τους να είναι αρκετά «δυνατή». Αυτή η ιδιαίτερη ομαδική έχει άλλωστε βασικό ζητούμενο τη μετ’ εμποδίων επικοινωνία. Η φωνή και η επιβλητικότητα, άλλους τους βοηθά και σε άλλους λειτουργεί ανασταλτικά στην επικοινωνία τους, όπως οι παρεμβολές σε ασύρματο.

masterchef 5

Απόψε έρχεται η δημοφιλέστερη Ομαδική Δοκιμασία του MasterChef, ο μαγειρικός τοίχος 

Αυτή η δοκιμασία απαιτεί γερά νεύρα, υπομονή και υπακοή στις οδηγίες των αρχηγών. Οι υποψήφιοι, που θα αντέξουν να δουλέψουν υπό αντίξοες, για μια κουζίνα, συνθήκες, θα βρεθούν στην ομάδα με πιάτα που μοιάζουν μεταξύ τους και ακολούθησαν την ίδια γραμμή κατά τη δημιουργία τους.

masterchef κριτές σεφ

Οι τρεις chef κριτές του διαγωνισμού, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς ανυπομονούν να δουν τις προσπάθειες των 11 διαγονιζόμενων

τοίχος δοκιμασία masterchef

Συντονιστείτε σήμερα Τετάρτη, στις 21.00 στο Star για ένα ακόμα συναρπαστικό επεισόδιο MasterChef 5

Μη χάνετε το MasterChef 5 κάθε Δευτέρα - Τετάρτη & Παρασκευή στις 21:00.

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 5

Διαβάστε όλα τα θέματα για το MasterChef
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top