«Lord of the Rings»: Θα είναι η πιο ακριβή τηλεοπτική παραγωγή

Σπάει όλα τα ρεκόρ το μπάτζετ της σειράς

Οι φανατικοί θαυμαστές του «Lord of the Rings» έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν, αφού μετά την επιτυχία που γνώρισε στον κινηματογράφο ετοιμάζεται να γίνει σειρά μέσα από το δίκτυο Amazon Prime.

 


Από τις πρώτες κιόλας ημέρες της σχετικής ανακοίνωσης για τη σειρά η Amazon Studios και ο Τζεφ Μπέζος είχαν δεσμευτεί πως το μόνο που θέλουν είναι να γυριστεί η μία σεζόν και όχι το κόστος της παραγωγής. Βέβαια, τότε δεν είχαν σκεφτεί το υπέρογκο ποσό που θα έπρεπε να δαπανήσουν.

 


Κατά καιρούς είχαν ακουστεί διάφορα ποσά, αλλά τελικά ο υπουργός των Οικονομικών και Τουρισμού της Νέας Ζηλανδίας, Στιούαρτ Νας, έβαλε τέλος σε όλες αυτές τις φήμες αποκαλύπτοντας το ποσό που… πραγματικά ζαλίζει!


«Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι η Amazon θα ξοδέψει περίπου 650 εκατομμύρια δολάρια Νέας Ζηλανδίας για μια σεζόν. Αυτά που καταφέραμε μέσω της Amazon, σε σχέση με τη συμφωνία μας, τη βιομηχανία και το πώς εκπαιδεύσαμε τους ανθρώπους, το πώς θα χρησιμοποιήσουμε όλο αυτό για τον τουρισμό μας αλλά και να αξιοποιήσουμε αρκετά από αυτά που κάνει το στούντιο, είναι φανταστικά», ανέφερε ο Νας.

 

Σε αυτό το σημείο, αξίζει να αναφέρουμε πως η κινηματογραφική τριλογία του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών», του Πίτερ Τζάκσον, κόστισε περίπου 281 εκατομμύρια δολάρια, ενώ οι «Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη» κόστισε 356 εκατομμύρια δολάρια.

Αυτή λοιπόν θα είναι η ακριβότερη τηλεοπτική παραγωγή, ενώ η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα λίγο πριν το τέλος του 2021.

Διαβάστε όλα τα media νέα

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top