MasterChef 5 - Κωνσταντίνα: Η αποχώρηση και η σχέση της με τη Μαρίνα

Οι προβλέψεις της πρώην παίκτριας για τον τελικό του ΜasterChef

Η πόρτα του MasterChef 5 έκλεισε για την Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου, αφού ήταν εκείνη που αποχώρησε από τον διαγωνισμό μαγειρικής.

MasterChef 5: Αποχώρησε η Κωνσταντίνα ή ο Παύλος;

Η 28χρονη ζαχαροπλάστης κατέβηκε από τον εξώστη και πήρε μέρος στη δοκιμασία αποχώρησης, αφού ο Τζιοβάνι χρησιμοποίησε την κάρτα ασυλίας και «έσωσε» τη Μαργαρίτα.

Κωνσταντίνα: Η αποχώρηση από το MasterChef και η «επιρροή» του Κοντιζά

Κωνσταντίνα MasterChef 5

Κωνσταντίνα- MasterChef 5

Η αποχώρηση της δεν ήταν κάτι που δεν περίμενε ενώ παραδέχτηκε πως δεν είχε καλή ψυχολογία. «Περίμενα ότι θα κατέβαινα χθες να μαγειρέψω. Το περίμενα, αλλά με είχε πάρει πολύ από κάτω. Δεν είχα καθόλου καλή ψυχολογία εκείνη την ημέρα. Περίμενα ότι ο Τζιοβάνι αν χρησιμοποιούσε την κάρτα, θα τη χρησιμοποιούσε μόνο για την Μαργαρίτα. Δεν χρησιμοποίησε την κάρτα για να κατεβάσει εμένα, αλλά για να σώσει την Μαργαρίτα», είπε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στον διαγωνισμό έγινε φίλη με τη Μαρίνα. «Η Μαρίνα έγινε φίλη μου στον διαγωνισμό. Ήρθαμε κοντά, επικοινωνούμε, μέσα στο σπίτι ήμασταν πολύ κοντά, αλλά δεν μου είπε ποτέ τι θα κάνω. Το μόνο που μου είπε είναι να σκεφτώ πολύ τι θα κάνω. Ντράπηκα με τις βαθμολογίες της ομαδικής που κάναμε με τη Μαρίνα και τον Παύλο».

Η Κωνσταντίνα αποκάλυψε πως έχει πολύ καλές σχέσεις με τη Μαρίνα και μάλιστα την πήρε τηλέφωνο όταν αποχώρησε από το παιχνίδι.
Στη συνέχεια, η Κωνσταντίνα δήλωσε πως όλοι οι παίκτες έχουν μπει με μια στρατηγική μέσα στο σπίτι και κατά την άποψή της όλοι θα έπρεπε να παίζουν όπως εκείνη.

Κλείνοντας, μίλησε και για τον τελικό λέγοντας πως θα ήθελε έναν γυναικείο τελικό, ενώ για τη Μαργαρίτα, η οποία θεωρείται ένα από τα φαβορί δήλωσε: «Η Μαργαρίτα έχει ταλέντο. Δοκιμάζει κάτι και ξέρει πώς να το μαγειρέψει. Ξέρω ότι θα πάει μέχρι τον τελικό, αλλά θα ήθελα να τη δω σε δοκιμασία αντιγραφής πιάτου».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»
Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top