Elif: Η Χουμεϊρά βρίσκει τη Ματσιντέ στο πάτωμα και φωνάζει να τη βοηθήσουν

Μη χάσετε με τίποτα το επεισόδιο της Δευτέρας στις 17:40 στο STAR!

Η Ματσιντέ ξυπνάει και νιώθει πολύ άσχημα. Τα δηλητηριώδη χάπια έχουν αρχίσει να την επηρεάζουν σοβαρά, αλλά εκείνη δεν μπορεί να καταλάβει γιατί κάθε μέρα που περνάει νιώθει χειρότερα.

Η Βιλντάν λέει στον Ταρίκ πως η Ματσιντέ δεν μπορεί πια ούτε να σταθεί όρθια.

Ο Σαφάκ εξακολουθεί να μη γνωρίζει την αλήθεια για το ποιον φιλοξενεί η Ζουλιντέ στο σπίτι της. Τη συναντάει τυχαία στο δρόμο αλλά πάλι κανείς από τους δύο δε λέει αυτό που πραγματικά νιώθει.

Δείτε το επεισόδιο της Ελίφ που προβλήθηκε από το STAR την Παρασκευή 19/03

Η Ελίφ επισκέπτεται τον Κερέμ στο δωμάτιο του κι εκείνος χαίρεται όταν τη βλέπει. Η Ελίφ τον αγκαλιάζει, αλλά η Παρλά την απομακρύνει απότομα και με δύναμη λέγοντας της πως ο Κερέμ είναι κουρασμένος. Η Ελίφ τρομάζει και ο Κερέμ απεχθάνεται τον τρόπο που η Παρλά φέρεται στο μικρό κορίτσι.

Η Ελίφ επιστρέφει στην κουζίνα λυπημένη και η Γιλντίζ με τη Σουρεγιά ρωτάνε τι συμβαίνει. Η Ελίφ τους μιλάει για τη συμπεριφορά της Παρλά, ενώ η Σουρεγιά εκπλήσσεται με τον τρόπο που η Παρλά συνεχίζει να υποστηρίζει το ψέμα της.

Η Ματσιντέ είναι σε άθλια κατάσταση. Προσπαθεί να φωνάξει βοήθεια αλλά δεν τα καταφέρνει, η φωνή της είναι αδύναμη. Σηκώνεται να πάει μέχρι την πόρτα αλλά πέφτει.

Ο Σαφάκ επιστρέφει από το σχολείο μαζί με την Ιντζί και τον Εμιρχάν. Η Τουλάι τον καλεί στο μαγαζί να πιει ένα τσάι κι εκεί καταλαβαίνει πως η Μελέκ φιλοξενείται στο σπίτι της Ζουλιντέ και ανακουφίζεται.

Η Σουρεγιά βρίσκει μόνη την Παρλά και της λέει πως ξέρει για το πάρτι.

Η Χουμεϊρά βρίσκει τη μητέρα της στο πάτωμα και φωνάζει να τη βοηθήσουν. Η Ματσιντέ δεν κουνιέται κι αμέσως καλούν ασθενοφόρο…

Δείτε περισσότερα για όλες τις σειρές που προβάλλονται στο Star

Διαβάστε όλα τα τελευταία media νέα από το Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top