Elif: Η Σουρεϊγιά παραμένει στο πλευρό του Κερέμ που είναι άρρωστος

Δείτε το νέο επεισόδιο την Παρασκευή στις 17:40 στο STAR!

Ο Κερέμ έχει πυρετό. Η Χουμεϊρά πηγαίνει στο δωμάτιο του κι εκείνος της ζητάει να μείνει μακριά του επειδή είναι έγκυος. Η Παρλά έρχεται με το ρόφημα, που έχει ετοιμάσει. Ο Κερέμ θέλει να κοιμηθεί, αλλά η Παρλά θέλει να τον κάνει καλά και να πάνε μαζί στο πάρτι.

Η Γκιζέ, η φίλη της Παρλά, της τηλεφωνεί και της λέει πως το πάρτι είναι φοβερό και πρέπει να έρθει. Η Παρλά θέλει να πάει στο πάρτι, αλλά δε θέλει να αφήσει τον Κερέμ γιατί ξέρει πως τότε η Σουρεϊγιά θα τον φροντίσει.

Ο Κερέμ αποκοιμιέται και η Παρλά πηγαίνει στο πάρτι. Σχεδιάζει να έχει επιστρέψει μέχρι να ξυπνήσει ο Κερέμ. Η Σουρεϊγιά τη βλέπει να φεύγει και καταλαβαίνει πως πάει σε πάρτι.

Δείτε το επεισόδιο της Ελίφ που προβλήθηκε από το STAR την Πέμπτη 18/03

Η Σουρεϊγιά πηγαίνει στο δωμάτιο του Κερέμ και τον κοιτάζει με τρυφερότητα. Ο Κερέμ μέσα στον πυρετό του ζητάει νερό, η Σουρεϊγιά του δίνει αλλά εκείνος νομίζει πως είναι η Παρλά και της λέει “ευχαριστώ Παρλά”. Η Σουρεϊγιά νιώθει άσχημα.

Η Τουλάι προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον Βεϊσέλ αλλά δεν απαντάει στις κλήσεις της. Ο Βεϊσέλ επιστρέφει με άσχημα νέα καθώς δε βρήκε τον Γιαχιά.  

Η Σουρεϊγιά παραμένει στο πλευρό του Κερέμ. Μετά από ώρες φεύγει από το δωμάτιο του κι επιστρέφει η Παρλά. Όταν ο Κερέμ ανοίγει τα μάτια του τη βλέπει δίπλα του και πιστεύει πως έμεινε μαζί του όλη τη νύχτα.  Ο Κερέμ την ευχαριστεί για αυτό και η Παρλά του λέει ψέματα πως ήταν χαρά της να είναι δίπλα του όλη τη νύχτα.

Η Σουρεϊγιά τους ακούει να μιλάνε και δεν μπορεί να πιστέψει με τι ευκολία λέει ψέματα η Παρλά.

Ο Σαφάκ εξακολουθεί να πιστεύει εσφαλμένα πως ο πατέρας του Εμιρχάν μένει στο σπίτι της Ζουλιντέ κι αυτό του προκαλεί μεγάλη θλίψη...

Δείτε περισσότερα για όλες τις σειρές που προβάλλονται στο Star

Διαβάστε όλα τα τελευταία media νέα από το Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top