Elif: Η Μελέκ είναι εκτός εαυτού και εξακολουθεί να μη θυμάται

Μη χάσετε το νέο επεισόδιο της σειράς την Τρίτη 16/03 στις 17.40 στο Star

Η Μελέκ εξακολουθεί να μη θυμάται τίποτα και η Ιντζί είναι λυπημένη. Προσπαθεί να την κάνει να θυμηθεί και της αναφέρει περιστατικά από το παρελθόν.  Όταν όμως η μικρή αρχίζει να μιλάει για το ατύχημα η Μελέκ αντιδρά και παθαίνει νευρική κρίση.  Φεύγει τρέχοντας από το σπίτι τρομαγμένη και η Ζουλιντέ την ακολουθεί.

Η Μελέκ είναι εκτός εαυτού αλλά η Τουλάι καταφέρνει να την ηρεμήσει και της λέει πως θα τη βοηθήσουν να βρει την κόρη της.  Η Βιλντάν συνεχίζει να δίνει τα χάπια στη Ματσιντέ. Η Ματσιντέ νιώθει κουρασμένη και δεν μπορεί να καταλάβει τι της συμβαίνει. Αν και κάνει ό,τι της έχει συστήσει ο γιατρός, δεν νιώθει καλύτερα. Η Ελίφ περνάει χρόνο με τη Σουρεϊγιά και τον Κερέμ, τους οποίους αγαπάει και εμπιστεύεται.  Ο Ταρίκ και η Χουμεϊρά επιστρέφουν από το σύντομο ταξίδι τους. Η Χουμεϊρά είναι ευτυχισμένη επειδή πέρασε λίγες μέρες μόνη της με τον άντρα της.  Η Τουλάι και ο Βεϊσέλ κάνουν κάποιες ερωτήσεις στη Μελέκ αλλά εκείνη δεν θυμάται τίποτα, εκτός από το όνομα Γιαχιά.

Ο Βεϊσέλ σκέφτεται πως ίσως να είναι ο Γιαχιά, ο ξάδελφος της Λεϊλά.  Η Τουλάι λέει στη Ζουλιντέ πως η Μελέκ είχε δεχθεί από τον Γιαχιά μια επαγγελματική πρόταση αλλά ο Γιουσούφ την απέτρεψε να δεχθεί και τελικά την παντρεύτηκε. Ο Βεϊσέλ αποφασίζει να αναζητήσει τον Γιαχιά και τη Λεϊλά. Ίσως σε αυτούς να βρει ένα στοιχείο για να λύσει αυτό το μεγάλο μυστήριο…

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Δείτε περισσότερα για όλες τις σειρές που προβάλλονται στο Star

Διαβάστε όλα τα τελευταία media νέα από το Star

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top