MasterChef 5: Αυτά είναι τα τρία πλεονεκτήματα της Μαρίας!

Η παίκτρα τα χαρακτήρισε "μέτρια"

Καλεσμένοι των chef κριτών, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνου Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλου, στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef 5, για να δοκιμάσουν τις προσπάθειες των δύο ομάδων, είναι ο Αστέριος Κουστούδης, executive chef του ξενοδοχείου Grande Bretagne και ο Σωτήρης Ευαγγέλου, executive chef του ξενοδοχείου Makedonia Palace. 

MasterChef 5: Η πρώτη εξωτερική ομαδική δοκιμασία

Οι δύο διακεκριμένοι chef, φέρνουν στη θεματική εβδομάδα την οπτική της σύγχρονης εποχής, παρουσιάζοντας το γαστριμαργικό τους έργο στη σκιά του άγρυπνου φρουρού του ελληνικού πνεύματος. Τον ναό του Ποσειδώνα.

Η Μαρία Λαζαρίδου, έχοντας κερδίσει την Κάρτα Ασυλίας αλλά και τα πλεονεκτήματα, μετά τη νίκη της στο Τεστ Δημιουργικότητας, θα ορίσει τις αλλαγές στις δύο ομάδες.

MasterChef 5: Ποιος κέρδισε το Τεστ Δημιουργικότητας;

Η Μαρία όταν άκουσε από τον Σωτήρη Κοντιζά τα τρία πλεονεκτήματα που είχε

Ο Σωτήρης Κοντιζάς της ανακοίνωσε τα πλεονεκτήματα. Το ένα ήταν να επιλέξει αν θα πάρει στην ομάδα της (την μπλε) τον Κωστή ή αν θα τον στείλει στην κόκκινη ομάδα και να πάρει όποιον θέλει από την κόκκινη. Το δεύτερο πλεονέκτημα είναι να ορίσει αρχηγούς στις δυο ομάδες. Και το τρίτο είναι να διαλέξει έναν παίκτη από την κόκκινη ομάδα, ο οποίος δεν θα μπορεί να μαγειρέψει. Θα μπορεί να μιλήσει αλλά δε θα μπορεί να ακουμπήσει τίποτα!

Στο τέλος όταν τη ρώτησε ο κριτής πώς της φαίνονται, εκείνη τα χαρακτήρισε «μέτρια» και όλοι ξέσπασαν σε γέλια!


Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 5

Διαβάστε όλα τα θέματα για το MasterChef
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top