H Eβελίνα Παπούλια απάντησε για το περιστατικό με τη Σκορδά: «Εξαγριώθηκα»

«Είχα πει 100 χιλιάδες όχι σ’ αυτή την εκπομπή»

Στο περιστατικό με τη Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε η Εβελίνα Παπούλια το μεσημέρι του Σαββάτου στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

Έξαλλη η Παπούλια με τη Σκορδά: «Με εξέθεσες. Ήταν κιτρινισμός αυτό»

Όλα ξεκίνησαν όταν η ηθοποιός αποκάλυψε πως έκανε χρόνια χορό με μία σκληρή δασκάλα και πως έχει μάθει στην πειθαρχία.

Αυτό φαίνεται να παρερμηνεύτηκε από τη Φαίη Σκορδά καθώς εκείνες τις μέρες όλοι συζητούσαν για την λεκτική και σωματική κακοποίηση που ισχυρίστηκε πως δέχτηκε η Ζέτα Δούκα από τον Γιώργο Κιμούλη

Eβελίνα Παπούλια: Το υπέρογκο ποσό που της πρότειναν για δουλειά 3 μηνών

Τότε η Εβελίνα Παπούλια βρήκε στον αέρα προκειμένου να ξεκαθαρίσει πως σε καμία περίπτωση δεν είπε πως είναι υπέρ της βίας.

«Εξαγριώθηκα γιατί θεωρώ ότι όταν κάποιος βάζει λόγια στο στόμα σου, μετά δεν μπορείς να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Σου δημιουργούν μία κατάσταση γύρω από το όνομά σου, η οποία δεν είναι αληθινή. Σκέψου ότι αυτό ήταν κάτι πάρα πολύ φρέσκο, είχαμε σοκαριστεί όλοι. Πώς μπορείς να πάρεις θέση σε κάτι που έχεις σοκαριστεί. Ήταν η πρώτη στιγμή που έγινε. Και λες τώρα μα τι θέση να πάρω; Δεν ξέρω κάτι, δεν μου έχει πει κανένας κάτι. Τους ξέρω και τους δύο, τους εκτιμώ και τους δύο, οπότε τι να πω;» δήλωσε η καταξιωμένη ηθοποιός ενώ ισχυρίστηκε πως δεν πιστεύει πως η Φαίη είχε κακές προθέσεις.

 

«Παραποιήθηκαν τα λεγόμενά μου, εγώ δεν μίλησα ποτέ ότι υπάρχει βία στην πειθαρχία. Έγινε μία σύγχυση. Αυτή η σύγχυση δεν ξέρω γιατί έγινε. Θέλω να πιστεύω ότι δεν έγινε εσκεμμένα, γιατί είχα πει 100 χιλιάδες όχι στη συγκεκριμένη εκπομπή, οπότε αναγκάστηκα και βγήκα. Δεν θέλω να πιστέψω ότι υπήρχε αυτό το πράγμα. Δεν θεωρώ ότι η κοπέλα αυτή (Φαίη Σκορδά) έχει κακές προθέσεις ή είναι κακός άνθρωπος. Νομίζω ότι κάπως στραβά ερμήνευσε και έπρεπε εγώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Ότι η πειθαρχία δεν έχει καμία σχέση με την βία ή με την ταπείνωση ή όλα αυτά». 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top