Κούγιας: Έκλεισε το τηλέφωνο και στον Παπαδάκη - Έξω φρενών ο παρουσιαστής

«Όταν δε σας συμφέρει κλείνετε το τηλέφωνο κύριε Κούγια»

Μετά την προφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη, ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας, βγήκε σήμερα το πρωί τηλεφωνικά στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα» για να μιλήσει για τις εξελίξεις της υπόθεσης.

Στη φυλακή ο Δημήτρης Λιγνάδης για βιασμό κατά συρροή

Ωστόσο, μετά τα πρώτα πέντε λεπτά, και ενώ ξεκίνησαν να θέτουν ερωτήματα ο Γιώργος Παπαδάκης και οι συνεργάτες του, ο γνωστός ποινικολόγος τούς είπε πως πρέπει να κλείσει για να ετοιμαστεί και να τον ξανακαλέσουν σε 15’ αν θέλουν.

Πριν προλάβει να ολοκληρώσει την πρότασή του ο Γιώργος Παπαδάκης, ο δικηγόρος είχε κλείσει το τηλέφωνο. 

έξαλλος ο παπαδάκης με τον κούγια του έκλεισε το τηλεφωνο

Έξαλλος ο Παπαδάκης στο «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Κούγια που του έκλεισε το τηλέφωνο

Φανερά εκνευρισμένος ο παρουσιαστής είπε: «Είσαστε ο Αλέξης Κούγιας; Γιατί στην αρχή με τη φωνή σας δεν σας γνώρισα. Το ότι κλείσατε το τηλέφωνο λέει πολλά. Όταν δε σας συμφέρει κλείνετε το τηλέφωνο κύριε Κούγια. Δε θα κάνετε τις συνεντεύξεις, όπως θέλετε εσείς. Ούτε θα σας δίνουμε βήμα! Διαφορετικά να πάτε στο εμπορικό του σταθμού να αγοράσετε χρόνο. Εγώ είμαι δημοσιογράφος και εσείς δικηγόρος. Από τη στιγμή που αποδεχτήκατε να μας μιλήσετε, είσαστε υποχρεωμένος να ακούσετε την ερώτηση και είμαι υποχρεωμένος να ακούσω την απάντηση.

Να βγείτε να πείτε αυτά που θέλετε και μετά, όταν στριμωχνόσαστε, αν στριμώχνεστε, να κλείνετε το τηλέφωνο… Δεν πειράζει. Με κάλυψε το κλείσιμο του τηλεφώνου εμένα… Σας ευχαριστώ που κλείσατε το τηλέφωνο γιατί εμένα μου δώσατε την εντύπωση ότι δεν θέλατε να ακούσετε τα υπόλοιπα ερωτήματα».

Ο Κούγιας κλείνει τα τηλέφωνα σε τηλεοπτικές εκπομπές

Ο Κούγιας έκλεισε το τηλέφωνο και στην Καινούργιου - Έξαλλη η παρουσιάστρια 

Έξαλλος ο Κούγιας με τη Σκορδά και τον Λιάγκα - Τους έκλεισε το τηλέφωνο

Να θυμίσουμε ότι το ίδιο ακριβώς συνέβη και στo «Πρωινό», το «Ευτυχείτε» αλλά και στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, «Happy Day», όπου ο γνωστός δικηγόρος έκλεισε το τηλεφώνο πριν προλάβουν οι παρουσιαστές να ολοκληρώσουν τις ερωτήσεις τους.

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top