Ο Κούγιας έκλεισε το τηλέφωνο και στην Καινούργιου - Έξαλλη η παρουσιάστρια

Με τον ίδιο τρόπο αντέδρασε στις ερωτήσεις Λιάγκα, Σκορδά και Τσιμτσιλή

Ο Αλέξης Κούγιας είναι ο δικηγόρος που ανέλαβε την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη. Ο γνωστός ποινικολόγος βγήκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για να μιλήσει για την υπόθεση, όμως μία ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου φαίνεται πως τον ενόχλησε και έκλεισε το τηλέφωνο.

Στον ανακριτή σήμερα ο Λιγνάδης – Αναμένεται να ζητήσει νέα προθεσμία

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη δήλωση που είχε κάνει τη Δευτέρα ο Αλέξης Κούγιας ότι δε θα αναλάμβανε ποτέ υποθέσεις παιδεραστίας.

Ο δικηγόρος τότε της απάντησε: «Είναι μια υπόθεση που δεν υπάρχει ούτε παιδεραστία, ούτε παιδοφιλία. Για αυτό είμαι συνήγορος. Δεν υπάρχει τίποτα». Τότε η παρουσιάστρια θέλησε να του κάνει κάποιες διευκρινιστικές ερωτήσεις. Δεν τα κατάφερε, καθώς ο Αλέξης Κούγιας έκλεισε ξαφνικά το τηλέφωνο.

κούγιας καινούργιου

«Πάω να σας κάνω μια πολύ ευγενική ερώτηση, με ευγενικό τρόπο, ούτε σας προσβάλλω ούτε τίποτα. Το έκλεισε επειδή τον ρώτησα; Αν είναι δυνατόν! Μα πείτε μου! Μιλάω με τον πιο ευγενικό τρόπο, κάνω τη πιο φυσιολογική ερώτηση και μου κλείνει το τηλέφωνο. Δεν μπορώ να καταλάβω! Πώς δεν έχει παιδεραστία κ. Κούγια; Πώς δεν έχει παιδοφιλία; Το είπε η κατάθεση, 14χρονα αγόρια ήταν. Για χαζούς μας περνάει; Μίλησα με τον πιο ευγενικό τρόπο» ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της.

Να θυμίσουμε ότι το ίδιο ακριβώς συνέβη χθες Τρίτη 23/2 και στo Πρωινό αλλά και στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, όπου ο γνωστός δικηγόρος έκλεισε το τηλεφώνο πριν προλάβουν οι παρουσιαστές να ολοκληρώσουν τις ερωτήσεις τους.

Έξαλλος ο Κούγιας με τη Σκορδά και τον Λιάγκα - Τους έκλεισε το τηλέφωνο

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top