«Έφυγε» από τη ζωή ο δημοσιογράφος Τάσος Θεοδωρόπουλος

Το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο με κορωνοϊό και σηψαιμία

Τάσος Θεοδωρόπουλος

Θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο, και όχι μόνο, σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Τάσου Θεοδωρόπουλου.

Το τελευταίο διάστημα ο δημοσιογράφος νοσηλευόταν στην εντατική του νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς σε κρίσιμη κατάσταση με κορωνοϊό και σηψαιμία.  

Τη θλιβερή είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο Γρηγόρης Βαλιανάτος, ο οποίος έγραψε στο προφίλ του δημοσιογράφου στο Facebook: «Σημερα το πρωι σταματησε η μεγαλη καρδια του Τασου Θεοδωροπουλου(ΤΑΖ). Δεκα μερες μετα τη γιορτη των ερωτευμενων για να προλαβει να ερωτευτει κι εσας. Ο τρυφεροτερος καταραμενος ποιητης της γενιας του. Πονος. Και αγαπη. Θησαυριστε τον!!».


Ο δημοσιογράφος και κριτικός κινηματογράφου Τάσος Θεοδωρόπουλος, γνωστός ως ΤΑΖ, το 2015 είχε αποκαλύψει ότι τα τελευταία 11 χρόνια ήταν φορέας του HIV, σε μια προσπάθεια να σπάσει τα ταμπού πίσω από αυτόν τον ιό. «Είμαι ο ΤΑΖ και μολονότι δεν με λες ακριβώς χαρούμενο άνθρωπο, θα διεκδικώ το δικαίωμα στη χαρά όποιου του έχει στερηθεί. Ακόμα και με μπουνιές.

Απελευθέρωσα από μέσα μoυ μια φορτωμένη από άλλους ντροπή. Όχι για τη δική μου αυτοπροβολή από τη στιγμή που γνωρίζω και δεν με αφορά όμως καθ’ όλου το όποιο προσωπικό ή επαγγελματικό κόστος μπορεί να πληρώσω. Μου αρκεί να κοιμάμαι ήρεμα ·και να να κάνω σεξ χαμογελώντας. Το έκανα για τη ζωή των άλλων που για μένα είναι άμεσα συνδεδεμένη με τη δική μου. Τον ομοίων μου και φοβισμένων, Δεν ζεις αν δεν αντιμετωπίζεις το κόστος της αλήθειας σου. Κι αν δεν τη χρησιμοποιείς για να βοηθήσεις άλλους, απλά έρπεσαι. κι αλήθεια ποτέ δεν είχες…», είχε γράψει.


Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top